úterý 25. července 2017

Haas sohn andrus

Technické parametry Účinnost Výkon 8-1kW. Patented heat exchanger cleaning. Easy and no-mess cleaning of the heat exchanger.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Zdravim,mam kamna Haas Sohn andrus s vyměnikem.

Krby, kamna novou generaci krbových kamen s. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Zdravím, chci se zeptat uživatele těchto kamen jaká je průměrná spotřeba dřeva? Chci je zakoupit právě i kvůli napojení na teplovodní rozvod.


Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 6mm. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Regulovatelný výkon 5-1kW.

DÁREK 400Kč Vám bude odečten z celkové ceny. Jsou schopna vytopit prostor o. Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Provedení antracit, šedá dlažba.


Jedná se o ocelová kamna, ohniště je. Externí přívod vzduchu, terciální spalování, ovládání primárního a sekundárního přívodu. Dvojstupňové spaľovanie, vymeniteľný výmenník, vychladzovacia slučka. Dostupnosť, tovar skladom u dodávateľa. Krbové kachle s teplovodným výmenníkom o výkone 1kW. Externý prívod vzduchu, terciálne spaľovanie, ovládanie primárneho a sekundárneho prívodu. Tato teplovodní kamna jsou vybavena velmi výkonným.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. HAAS SOHN ANDRUS najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Dvoustupňové spalování, vyměnitelný výměník, vychlazovací smyčka.

Kvalitní krbová kamna ANDRUS slouží v první řadě k účinnému vytápění domácnosti. Díky svému výkonu a vysoké účinnosti jsou. Andrus s výměníkem, antracit, šedá dlažba. Tieto stránky používajú technológiu Cookies pre skvalitnenie ponúkaných služieb.


Ak prechádzate tento web bez zmeny nastavenia Cookies vo. Download hier gratis uw Haas - Sohn ANDRUS handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky