úterý 24. dubna 2018

Atmos cankař

Atmos is a Czech family owned company, and nowadays one of the biggest. Snažíme se vždy být v popředí v kvalitě a ceně. Sortiment zahrnuje zplynovací teplovodní kotle na.


Jsme tradiční český výrobce kotlů na tuhá paliva. Zabýváme se výrobou kotlů na tuhá paliva. Nabízíme zplynovací teplovodní.

Petr Cankař s rodinou je jedním z největších českých živnostníků - jeho firma Atmos je totiž stále vedená jako OSVČ. Ve fabrice kousek pod vrchem Bezděz. Za léta existence na trhu si vybudovala skvělou pověst a je pevně. Chcete si s námi domluvit schůzku nebo se o nás něco dozvědět? Provádíme obstarávání odborných činností spojených s komplexním. Kotel na pelety je většinou určen pouze na spalování pelet.


Možnost spalovat ve stejném kotli. Location, Hala - B ( VYTÁPĚNÍ ). ATMOS - Cankař a syn - Mapa.

Dnes patří mezi největší výrobce kotlů v Evropě, více než . Navigate with Waze to find the fastest possible route. Další informace o subjektu, více na nebo. První smlouva v RS uveřejněna, 13.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s. V obchodním rejstříku je zapsána pod. Teplovodní zplynovací kotle na dřevo a uhlí, od výkonu až 1KW, automatické kotle na pelety. Kotle jsou oceněny známkou. Katalog firem nejčtenějšího magazínu o úsporách energií, vytápění a obnovitelných zdrojích v České republice. Firma poskytuje následující služby.


Bělá pod Bezdězem – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. V počátcích byla výroba zaměřena na zplynovací pohonné jednotky pro auta a lodě. At present the firm Atmos is one of the greatest European producer of boilers for solid propellants. Na Dvojce Českého rozhlasu právě začíná Kutilská poradna, mým hostem je inženýr Petr Cankař ze společnosti Atmos.


Profil CZ:Zplynovací kotle na dřevo, uhlí, dřevěné. Vyrábíme kotle na dřevo, uhlí, dřevěné pelety, dřevěné brikety a dřevěný odpad. Jaroslav Cankař a syn ATMoS.

Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky