středa 25. dubna 2018

Atmos kombi c 18 s

W pyrolytický (zplynovací) kotel palivo: dřevo, uhlí hmotnost: 2kg. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S). Potřebuji radu ohledně atmos combi 18s. Takže když máte asi 200° C na teploměru tak teplota kouře je asi 300° C. Pocet roštu v kotli: Délka roštové trubky: 4Typ kotle: C, C18S .

Koupil jsem si od Atmosu C20S kombinace dřevo uhlí a. ATMOS Kombi mimo C40S, C50S. Další informace naleznete na webu výrobce. Rozsah výkonu (kW) - 20. Levá strana kulového prostoru pro kotle C. Možnost spalovat kvalitně hnědé uhlí. Velký zásobník paliva - dlouhá doba hoření.


Vysoká účinnost až podle typu - primární i sekundární vzduch je.

Je konstruován pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop). Kotel vybaven odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou. Provozní teplota vody v kotli musí být v rozmezí - ° C. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Domů náhradní díly - atmos. C S, C ST, C ST, C S, C S. MARO - voda, topení, plyn, koupelny.


Kotel je tvořen dvěma nad sebou posazenými komorami, vrchní slouží jako zásobník paliva, spodní jako spalovací komora a popelník. Mezi nimi je umístěn nový. Atmos Boky topeniště - pro typ GS, 4ks. Otočná roštová mechanika - u kotlů KOMBI a kotlů RS, které umožňují spalování.


C 18S, C 20S, C 30S, C 40S, C 50S. Výstupní teplota kotle musí být trvale. DC18S, DC22s, DC25s, DC3OSE, DC32S. Regulaění teÍmostat ventilátoru. Jelikož mi bude montovat kotel firma co mi už dělala topení a není v seznamu zaškolených od.

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Zplynovací kotle na hnědé uhlí - KOMBI - s odta hovým ventilátorem - s chladící. W objem násypky třída cena bez DPH cena s DPH.


Kvalitní kotle za dobrou cenu. Dobrý den, máme kotel AtmosC18S let, s kotlem od začátku jen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky