pátek 27. dubna 2018

Přenosné chlazení

Přenosné chladiče Anta nabízíme v mnoha variantách. Naše zařízení vyrábíme také v provedení s vestavěným vzduchovým kompresorem pro tlakování sudu. Nabídka několika variant chladičů včetně příslušenství. ANTA Mpřenosné chlazení.


Výběr sestav chladiče Ma kompletního příslušenství! Popis: Prodám profi přenosné chlazení a plnou bombu.

Nový, vysoce účinný chladič piva pro novou letní sezónu. Se začátkem letního počasí. Plášť a nosná konstrukce je provedena z nerezového. SANDI-Prodej domácích spotřebičů, gastronomického zařízení a nákladní automobilová doprava. Výčepní chlazení přenosné - Pivní chlazení.


Odvod teplého vzduchu musí být ven z. Mobilní klimatizace s chladícím výkonem 3kW a topným výkonem 3kW. Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí požitek z piva.

Vhodné na čepování ze všech litrových soudků s COkartušovým. Kvalitní chlazení na pivo a víno je vedle výčepu na pivo nezbytným základem každé restaurace, baru a vinárny. Chlazení piva, stejně jako chlazení vína, určuje. Přenosný vzorkovač s chlazením Isco Glacier pro odběr směsného vzorku. Zařízení s ekologickým chladivem R134a splňuje evropské normy pro schvalování jakosti výrobků. Tento přenosný kvádr má rozměr sotva listu A. K chlazení jsou použity ventilátory i složitější vzduchotechnika.


Wpro CAK 0okenní těsnění pro přenosné klimatiza. Vratná záloha na výčepní zařízení: narážeč (samostatný): 5Kč. Prodám Kvalitní vodní chlazení Colrnelius ks! Předěláno přenosné na jednu pípu.


Mobilní ( přenosné ) klimatizace se hodí do všech prostor, kam nemůžete běžné. Chladiče těměř pro všechno co vás napadne, naleznete v široké nabídce CZC. Nakupujte u odborníků na počítače a elektroniku. Transcool - lehký, přenosný a výkonný 12V chladič vzduchu, vhodný do vašeho obytného auta, karavanu, bytu, kanceláře, kamionu, chaty, lodě, stanu, auta atd. Coolbox Equipped with ice packs 4ml.


Jak si zpříjemnit pobyt doma, když venkovní teploty přesahují třicítku? Má smysl kupovat přenosnou klimatizaci?

Můžete je spustit na dálku, předem naprogramovat i použít třeba jako odvlhčovač nebo topení. Vám pomůže navodit přijatelnou teplotu v letních obdobích. Výhoda mobilního chlazení je jeho variabilita.


Dříve se pivo uchovávalo v rozsáhlých sklepích a chladilo se pomocí ledu. Led se získával každou zimu na rybnících a ve velkém se. Dodáváme zařízení pro chlazení mléka pro chovatele mléčného skotu. Jsme odborníci na dojící zařízení, prohlédněte si naše reference!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky