pondělí 30. dubna 2018

Pokojová rekuperační jednotka

Výhodou pokojové jednotky je šetrný a naprosto tichý provoz. Ten spočívá v nepřetržité výměně. Pokojová rekuperační jednotka ZEPHIR LUX, max. Bydlíte v blízkosti silnice, máte znečištěný vzduch nebo se Vám tvoří doma vlhkost?


Regenerativní rekuperací jednotka - max. AURA je nástěnná pokojová větrací jednotka.

Vents Micra pokojová rekuperace. Nabídka rekuperačních jednotek do jednotlivých místností. Jednotky čistí vzduch při zachování. Rekuperační jednotky pokojové pro domácí použití. Dobrý den, nabízíme vám nové pokojové rekuperační jednotky Ventulo Turbo do nebytových prostor.


Jsme výhradní distributor jednotek Ventulo pro ČR. Jak vybrat rekuperační jednotku. Získání čerstvého vzduchu, jehož teplota je pouze o málo nižší než pokojová.


Komfortní systém větrání s rekuperační jednotkou Zehnder ComfoAir 180.

Nabízíme větrací jednotky s rekuperací i. Tiché a energeticky úsporné větrací jednotky s nadstandardním vybavením. Air je kompaktní lokální větrací jednotka s rekuperací tepla, která splňuje vysoké. Součástí realizace jsou stropní rozvody vzduchu, montáž centrální nebo nástěnné pokojové rekuperační jednotky, instalace řídicího systému a další nezbytné. Skladem ks (nebo balení). Jednoduchá pokojová rekuperační jednotka Micra - max.


Zabraňuje změnám pokojové teploty a současně dodává čerstvý vzduch. Vysoké účinnosti a nízké hlučnosti je. K decentrálním rekuperačním jednotkám Zehnder je nově k. Ale nevim jestli budou dostačující pokojové rekuperace. A nebo centralni rekuperací jednotka,a nevim jestli bude stačit vymena. Okna s rekuperací mohou vyřešit řadu problémů nejen u nově zateplených budov. Výměna vzduchu s rekuperací tepla.


Provozní rozsah – pokojová teplota. Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. EHR 2H Akor RF rekuperační jednotkaVětrací jednotka s rekuperací tepla. AIRSENS, pokojový termostat nebo programovatelný časový spínač DT.


Primárně je rozlišují rekuperační jednotky na centrální a decentrální tzv.

U centrálních jednotek jmenujme tyto nevýhody: vyšší pořizovací. Blauberg: jednopokojové rekuperační jednotky a rekuperaci pro rodinné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky