pondělí 16. dubna 2018

Ceník revizí elektro

Elektrická přípojka pro objekt. Provedení revize 3f přípojky. REVIZE ELEKTRO CENA - CENÍK.


Zdeněk Huczala - revizní technik elektrických zařízení do 35kV, spotřebičů a hromosvodů, Český Těšín. Nízké ceny revizí elektrospotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů.

Smluvní údržba - Outsourcing. Přibližný ceník za některé typické práce. Závazná cenová nabídka jen po shlédnutí dokumentace nebo prohlídky na místě.


Byty - elektroinstalace, elektrorozvaděče,elektro od 80-Kč. Menší objekty (garáže, dílny, chaty), od 5Kč. Ceny elektrorevizních prací se odvíjí od složitosti, rozsáhlosti. Nelze tedy paušálně určit cenu jednotlivých revizí na určitých elektrických zařízeních.


Předkládáme ceníky řemeslných prací - revize elektro a hromosvodů, elektroinstalační práce, zhotovení hromosvodu, stavební dohled.

Přesnou cenovou nabídku Vám vypracuji po prohlídce objektu. Cena elektrorevizních prací se odvíjí od rozsáhlosti, složitosti. Před tím, než se s námi spojíte se můžete podívat do ceníků jednotlivých služeb. Ceníky jednotlivých služeb. Odvíjí se od dostupnosti, složitosti, stavu a. Příklady cen revizí elektrických zařízení - cena je vždy individuální dle složitosti instalace, počtu zásuvkových vývodů, okruhů, proudových chráničů, proto se na. Orientační ceník elektrorevizí.


Zajišťujeme kompletní revize elektro, revize elektrospotřebičů a revize hromosvodů v Brně a okolí. Nabízíme profesionální provedení elektro revize Vašich elektro -spotřebičů nebo hromosvodu. Provádíme elektro revize výchozí i pravidelné. Uvedené ceny jsou pouze orientační a skutečné ceny revizí se mohou lišit dle konkrétních podmínek a. Pro přesnou kalkulaci revize.


Cena za revizi spotřebiče, nářadí. Základní ceník revizní činnosti a oprav porevizních závad. CENÍK Ceny provedení elektrických revizí již od revize elektrických spotřebičů a ručního nářadí 2- Kč revize.


Jiří Ondřej provádí revize vyhrazených elektrických zařízení - výchozí, pravidelné i mimořádné. Rovněž vypracováváme plány revizí, seznamy objektů s určením revizních.

Specialisté na elektroinstalace, elektromontáže, revize elektrických zařízení, stavební činnost a mnoho dalšího. Předmětem této Smlouvy je úprava podmínek týkajících se uzavírání dílčích smluv na elektro revize rozvaděčů, spotřebičů a elektronářadí, jehož ceník je uveden. Cena revize je dle velikosti objektu apod. Dopravní paušál po Praze - 50- kč.


Záruční servisní zásah u zákazníka cena za dopravu cena za dopravu. Revize rodinných domů přízemní 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky