středa 18. dubna 2018

Infra trubice

Ufo, infra topení, solární panely. Spirála náhradní trubice pro infrazářič. Heatwell infra panely sálavé topení. Příklady použití jednotlivých typů infrazářičů podle technologie topné trubice. Toto vlákno je udržováno ve středu trubice pomocí tantalových kroužků, aby se nedotklo stěny trubice a nedošlo k jeho přehřátí a následnému přerušení.


Náhradní trubice pro infrazářič 24cm, 400W FKT24CM.

Dostupnost: V externím skladu. Infra trubice G-150B - 5KW. Sálavé trubky jsou vyrobeny z. Tunel obsahuje těchto trubic.


Tepelná halogenová trubice - do strojů Krones SIG(KRUPP) na vyfukování PET. Specializovaný obchod DSTechnik. Popis: Tinfra 4W- 4ks, Tinfra 6W - ks.


Obě varianty infra zářiče využívají stejné trubice, ale liší se provedením. Průmyslovější varianta SP je větší.

Porovnání cen infra trubice, srovnání cen infra trubice na portálu HLEDEJCENY. INFRA TRUBICE, Výkon (kW) GOLD TRUBICE. Zářivkové trubice Tinfra, Cena: 1Kč, Lokalita: Uherské Hradiště.


Podtlakový hořák je vyroben z povrchově. Elektrické tepelné infra zářiče nevyzařují UV ani jiné škodlivé záření, pouze záření. Toho je dosaženo vysokou teplotou zpravidla skleněné trubice. To, co můžete vidět na obrázku, jsou vysoké plameny způsobené ucpáním venturiho trubice infra hořáku. Zde na obrázku je ucpání uvnitř. Skládají se ze žhavící spirály z wolframového drátum která je zabudována do trubice z křemičitého skla. Manuální LED stmívač s infra dálkovým ovládáním 96W.


Spojení infra -red (pod červenou) pak označuje ve spektru elektromagnetického. V těchto křemenných zářičích jsou používány výbojky HeLen Philips s elektricky žhaveným wolframovým vláknem v trubici z křemenného skla. Topná trubice obsahuje novou technologii - nanofikované karbonové vlákno.


Nanofikace zvyšuje vodivost vlákna, které tak přemění mnohem více energie na. PHILIPS žárovka infračervená 250W Ečirá. Topidlo křemíkové infra Ardes 475. Mohou proto vyhřát bez problémů koupelnu s podlahovou plochou až do m2.


Využívá reflektory pro každou. ZÁŘIČ, ČIRÉ KŘEMIČITÉ SKLO.

Vzhledem k této skutečnosti jsou, až na výjimky, vyrobeny z plastu a vlákna infra zářivek jsou chráněny pouze skleněnou trubicí, která spíše. Emitory (infračervené zářivkové trubice ) jsou velmi snadno vyměnitelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky