čtvrtek 19. dubna 2018

Venkovní infrazářič

Vytápění pomocí infrazářičů patří mezi nejúčinnější a nejúspornější topné systémy. Naše infrazářiče jsou vhodné jak pro vnitřní, tak i pro venkovní prostory. Tělo infrazářiče je vyrobeno z lakované. Doporučené infrazářiče pro terasy a pergoly, altány.


Venkovní prostředí je místem k odpočinku, zábavě, posezení s přátely. Zahradní topidla, sálavé ohřívače a infrazářiče vám to umožní.

Jiné podniky zase investovaly nemalé částky do plynových lamp a infrazářičů. Vhodný pro venkovní prostory. Obsahuje dálkové ovládání pomocí kterého lze regulovat stupně. Pořiďte si venkovní infrazářič.


Jako každý infrazářič, má i ten venkovní omezený dosah „paprsků“, které teplo přenáší. Dokáže vyhřívat plochu o velikosti přibližně 8-m2. Dodává se buď se síťovým kabelem a. Klesající rtuť venkovního teploměru nemusí zaskočit ani majitele, topné panely a infrazářiče dokážou na terase vytvořit příjemnou tepelnou.

Martin Petrů - OFFIM Interiéry - dodavatel venkovních tepelných infrazářičů. Teplo z infrazářiče není ovlivňováno působením větru, ale efektivně využívá svého výkonu i ve venkovním prostředí. Terasový elektrický ohřívač Eurofred. Infrazářiče VeGa ELÍZ ARDES TRISTAR a další. Vysoké krytí umožňuje použití infrazářičů ve venkovním nebo vlhkém prostředí.


Ladně oblé křivky a kombinace matných a lesklých prvků, dodávají těmto. Návrhy vytápění s infrazářiči - příkon a umístění s příklady. Poznámka: měření bylo prováděno při průměrné teplotě 19°C ve venkovním prostředí v bezvětří. Plynový tepelný zářič či elektrický infrazářič vás zahřeje v sychravém studeném.


SN: IP65) lze zářič používat i ve vlhkém venkovním prostředí. Topení pro vytápění vnitřních i venkovních prostor. Moderní topidla – elektrické infrazářiče – umožňují ekonomické vytápění průmyslových objektů, hal, skladů. Elegantní elektrický infrazářič vás prohřeje až do morku kostí. Pro venkovní použití můžete zvolit plynový zářič. Topidlo ohřívá přímo objekty jako “Slunce“(stěna, nábytek, lide, …). Nabízíme voděodolné infrazářiče s širokou možností využití ať už jako infrazářiče do koupelny nebo venkovní infrazářič.


Venkovní infrazářič ComfortSun nabízí efektivní řešení, které umožňuje pružně a rychle reagovat na potřeby ohřevu konkrétních vnitřních i venkovních prostor. Jaro a podzim na terase s venkovními zahradními topidly.

Elektrický infrazářič je možné umístit a využívat několika způsoby. Proto se infračervené energie přemění v teplo, které se navíc při průchodu vzduchem neztrácí a díky tomu je venkovní infrazářič ComfortSun vysoce. Jestli se však venkovního posezení zatím vzdát nechcete, máme pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky