úterý 24. dubna 2018

Chladící skříň

Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Chladicí skříně pro gastro. Gastronomické vybavení, gastro bazar (gastrobazar), gastronomie. Výstavní chladnička na lahve se světelným reklamním panelem, 3L.


Celonerezová podpultová chladící skříň s intenzivním ventilovaným chlazením. Statické chladící skříně - vhodné pro šetrné uchování masa, uzeniny, zeleniny, cukrovinek a dalších potravin.

Vnější opláštění (bílý lak) a celonerezový. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů chladící skříň. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Máte vybrané filtry: chladící skříně. Skladování potravin v chlazeném. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. S 5S INOX, statická, Ledofm.


Skleněné dveře s dvojitým. Prosklená lednice NORDline, Prosklená chladnička LIEBHERR, Mrazící skříň značky NORDline.

Digitální termostat, osvětlení. Kapacita skříní je od 1do 5lt, provedení dveřové nebo dveřové. Vinotéky neboli chladicí skříně na víno patří rozhodně k nezbytnému vybavení v pří Vinotéka NORDline WCdual padě, že nemáte vlastní sklípek a chcete. Základní informace najdete v PDF souboru níže. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám.


CHS-O ( chladicí skříně na odpadky). U nás nakoupíte vše pro gastronomii! More capacity and best in class in energy efficiency. Použití: chladicí skříň je určena pro úchovu krve a citlivých materiálů ve zdravotnictví, farmacii a laboratořích. Balení krabiček, chladící skříň.


Použitá PUR izolace, kvalitní těsnění a optimálně zvolené chladicí technologie garantují účinnost a nízkou energetickou náročnost provozu zařízení. Prosklené chladící skříně Whirlpool pro profesionální využití (certifikováno pro komerční využití) vybaveny vysoce účinným kompresorem s nízkou úrovní. Nabízíme odborné poradenství a autorizovaný servis. Vlastnosti: ventilované chlazení automatické odtávání chladivo R 134a digitální termostat uzamykatelné dveře izolace mm nastavitelné nožky.


Ventilované nebo statické chlazení. Plněna přírodním chladivem bez emisí. Prodáváme a montujeme klimatizace, chladící a mrazící boxy, bílou techniku, domácí spotřebiče. Profesionální chladící skříň - určeno pro skladování potravin, vhodné pro všechny gastronomické provozy.

Plné dveře, provedení výrobku vnější plášť - zesílený. ASI 30 jedny dveře, ventilovaná verze s agregátem, digitální termostat, automatické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky