středa 20. června 2018

Kotel attack

Oficiální stránky slovenského výrobce tepelné techniky - Attack. Přinášíme produkty jako plynový kotel, kotle na dřevo, kotle na tuhá paliva, kotle na pelety. ATTACKMORAVA - oficiální dovozce kotlů Attack do ČR. Velkoobchod Attack pro montážní firmy, sklad kotlů, akumulace attack, montáže systému Attack . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Uživatelské hodnocení a recenze na Kotel ATTACK FD Automat 25. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Má někdo zkušenost s těmito kotli.


Po dlouhém hledání jsem je vybral jako hlavní favority. Dům 220m otápěná plocha 150m2. Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj Vysočina a Jihomoravský kraj. Výsledky vyhledávání pro kotel ATTACK PZO.

Nová řada kotlů na pelety a dřevo ATTACK DPX je vybavena účinnějším rourovým výměníkem spaliny – voda. Upozorňujeme úspěšné uchazeče o dotaci v rámci výzvy. Zplyňovací kotel ATTACK DP je určen k úspornému a ekologicky šetrnému vytápění rodinných domů, chatek, malých provozoven, dílen a podobných objektů. Ve výměníku jsou osazené speciální pohyblivé. AUTOMATICKÝ LITINOVÝ KOTEL.


Kotle Attack Pellet Automatic Plus jsou určeny jak k vytápění rodinných, tak i průmyslových objektů. Jako palivo jsou využívány dřevěné. Běžný zákazník se může těšit zplynovacímu kotli ATTACK DPX STANDAR který je ovládán kotlovým a spalinovým termostatem. Kombinovaný automatický kotel na pelety s možností topit dřevem jako ve zplynovacím kotli o výkonu 25kW, kotlíková dotace.


Oficiálne stránky slovenského výrobcu tepelnej techniky - Attack. Prinášame produkty ako plynový kotol, kotly na drevo, kotle na tuhé palivo, kotle na pelety. Kotel Attack FD automat na tuhá paliva Brno Vyškov. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava.


DŘEVOZPLYŇOVACÍ KOTLE DPX PROFI. Předepsným palivem je suché dřevo nebo. Výkonová škála vyráběných kotlů 15–kW ve třech modifikacích, kotel DPX PROFI má výkon 6-15kW.

Jedná se o litinový teplovodní kotel s litinovým výměníkem nové konstrukce. Kotel ATTACK FD Automat splňuje požadavky 5. Zplynovací kotel ATTACK DPX PROFI -25DPXP. Zplyňovací – pyrolytické kotle na spalování dřeva jsou velmi rozšířeným a oblíbeným zdrojem tepla. Zařízení najdou využití při vytápění bytů. Kompletná ponuka kotlov spoločnosti ATTACK za akciové ceny. Stacionárne plynové kotly ATTACK EKO, ATTACK PLQ, ATTACK KLQ, ATTACK EZ, ATTACK.


Prodam uplne novy, jeste zabaleny na palete, kotel Attack FD Automat 25kW. Duvod: Zmena zameru zpusobu vytapeni na plynove.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky