úterý 19. června 2018

Nádrž na vodu 3000 l

Podzemní nádrž na dešťovou vodu. Kvalitní jímky a nádrže na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k. Plocha střechy mVellikost nádrže. Plastové nádrže podzemní, samonosné, pro zadržování dešťové vody.


Nádrže AS-MONA jsou vyráběny rotačním litím. Tvar a monolitické provedení dává nádrži stabilitu.

Plastová nádrž na vodu je navržená pro podzemní skladování dešťové vody. Laminátová nádrž na vodu 2litrů - hranatá. Nádrž na vodu 1msamonosná NK2-EK - svislá. Určená především pro akumulaci vody z vrtu a dešťové vody pro závlahu. Nabízíme nádrže na akumulaci dešťové vody RAINBAG, které jsou vyrobené v Evropě z kvalitních materiálů a vyznačují.


Speciálně konstruovaná nádrž k. Jsou určeny pro čistou či užitkovou vodu, nebo jako odpadní jímky. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.

Nadzemní nádrže na dešťovou vodu z okapů pro zalévání a jiné zužitkování. Retenční nádrž samonosná kruhová - 3m³. Akumulační nádrže pro využívání dešťové vody.


Masívní konstrukce této samonosné nádrže na dešťovou vodu umožňuje velmi. Důvody k pořízení nádrže na dešťovou vodu mohou být různé. Velký a snadný výběr nádrží na vodu najdete v našem e-shopu. Nabízíme kvalitní plastové nádrže na dešťovou vodu jako ideální zásobník vody.


Až pitné vody lze nahradit vodou dešťovou. Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORA. LMT jsou vyráběny pro moduly s nerezovým výměníkem pro teplou užitkovou vodu. Samonosná plastová nádrž na vodu určená např. Maximální tlak nádoby, bar.


Ceník jímek, septiků a nádrží Jímky na deštovou vodu. IBC kontajnery rozmer 100x120x1na plechovej. PROSPERPLAST CANYON sud na vodu 3l, tmavá šedá ION310. Nádoba na destovou vodu  o objemu 310L.


IWater zemní nádrž na dešťovou vodu.

Monolitická polyetylenová nádrž, síto sacího koše z nerezové oceli, štěrbina 8. Rozsah dodávky: – uzamykatelný plastový poklop zelený. Můžete použít vodu k mytí vašeho auta nebo zalévání zahrady. V případě spodní vody je nutná instalace nádrže Li-Lo tak, aby její vrchní část byla min.


Pro rostliny není lepší voda než dešťová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky