čtvrtek 21. června 2018

Toshiba super daiseikai 8

Toshiba opět pokročila směrem k jednoduchému, čistému a elegantnímu designu. Možno objednat s odbornou montáží po celé ČR. Cena je uvedena za dodávku a montáž klimatizace včetně metrů chladícího. Klimatizace vhodná pro alergiky, astmatiky, nahrazuje čističku vzduchu, více. Klima-Classic - klimatizace Toshiba - autorizované obchodní zastoupení.

Toto zariadenie v sebe spája klimatizačnú techniku a účinnú čističku vzduchu. Daiseikai patrí do najvyššej triedy klimatizačných zariadení. Popis: Uplňe nová klimatizace Toshiba. Je veľmi tichá, patrí medzi absolútnu špičku v oblasti klimatizácií. Dodávky a servis klimatizací, tepelných čerpadel a chladících zařízení.


Záruční a pozáruční servis. Prodej a půjčovna pivního chlazení.

W, dvojitý rotační pístový kompresor. Klimatizácia TOSHIBA je vybavená hybrid-inverterovou technológiou s kompresorom s dvojitým rotačným piestom, dosahuje vysoké hodnoty účinnosti, má tichú. Dizajnová, vysoko kvalitná a tichá jednotka, ktorá uspokojí najnáročnejších zákazníkov. Vyznačuje sa maximálnym stupňom účinnosti. The top-of-the-line DAISEIKAI model series with refrigerant R410A.


It provides the highest energy. W, protinámravozá ochrana pre konštantné temperovanie na 8C. Přináší uživateli nejnižší roční sotřebu elektrické energie na trhu. Najviši koeficijenti energetske učinkovitosti odlika su novog top modela. W klimatizácia plazmový filter s ionizátorom. Mimoriadne vysoká účinnosť. Model premium SUPER DAISEIKAI 8. Veľká vzduchová lamela pre optimálnu. Objednejte nástěnné klimatizace Toshiba v eshopu.


Zařízení třídy HighTech Top Class.

Velmi nízká spotřeba energie. Její nejvyšší účinnost v TOP CLASS je zajištěna DC hybridní invertorové technologii s. Cena i stav skladu jsou orientační. Toshiba - erreicht Spitzen-Effizienzwerte, sowohl im Kühlbetrieb mit EER. Split sada Vnitřní jednotka RAS-G2KVP a venkovní jednotka RAS-G2AVP. Maximální účinnost minimalizuje náklady chlazení a topení. WiFi vezérlés (a készülék okostelefonról is vezérelhető) . TOSHIBA Skutočne pohodlie- Nový rad SUPER DAISEIKAI, ktorý prináša doteraz nedosiahnuté vysoké hodnoty účinnosti.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Toshiba SUPER DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E včetně montáže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky