úterý 19. června 2018

Servis dražice

Kontaktujte nás či partnery. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Oldřich Bílek, Jan Petr, Jiří Kučera. Servisní linka je dispozici.


Bojlery Dražice patří mezi nejprodávanější ohřívače vody na našem trhu. Svým kvalitním provedením si získali přízeň mnoha zákazníků.

Výsledek obrázku pro družstevní závody dražice logo. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pokud jste na našich stránkách nenašli to. Provádíme opravy, výměny a servis bojlerů v Praze i okolí Prahy. Specializujeme se na bojlery značek DZD Dražice, AEG, Ariston, Tatramat a Stiebel Eltron. Elektroinstalační, topenářské a plynařské práce.


Opravy Mora, Fiko, Končar a trub Kovo Zdice. DZ Dražice je jedním z předních výrobců zásobníkových ohřívačů vody s dlouhou tradicí výroby.

Jsou zde zastoupeny ohřívače s teplelným. Zajšťujeme záruční a pozáruční servis bojlerů těchto značek. Skladem držíme základní náhradní díly. Nezapomeňte, že je potřeba nechat pravidelně. DZ DRAŽICE je zajištěna do konce životnosti po celém území. Zajišťujeme profesionální servis starších bojlerů – a to jak záruční, tak i pozáruční.


Družstevní závody Dražice -Strojírna s. Stejně tak provádíme montáže bojlerů nových. Kromě toho nabízíme i revize. Pozáruční servis na všechny typy: aut. Zajistíme odborný servis, vyčištění, montáž a případný odvoz starého bojleru. Záruční servis provádíme u výrobků Dražice, Tatramat a Auret. Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané značky bojlerů.


Ať už Vám netopí, protéká, nebo dosluhuje, naši odborníci se o bojler postarají. Poptáváte opravu nebo výměnu pneumatiky? Hledáte pneuservis v okolí Tábora?

Pak jsem zde právě pro Vás. Náš pneuservis nabízí prodej. Domů Montáž a servis Jihočeský kraj Tábor Gálik Daniel. Vyměny anodových tyčí provádíme u ohřívačů. Sortiment servisovaných spotřebičů. Na spokojenosti a mínění vás - zákazníků DZ Dražice nám velmi záleží.


Nabízíme proto kvalitní servis, poradenství i prodlouženou záruku. Záruční opravy provádíme u výrobků značek: DZD Dražice, Faber, BEKO, Perfekt - Snaige.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky