pondělí 18. června 2018

Kotel metal fach

Výkon pelety: kW Výkon pro černé uhlí: kW Účinnost až: 8 Emisní třída kotle : Dřevní pelety dle EN 303-Konstrukce: 8mm atestovaná kotlová ocel. Výkon kotle : kW Základní palivo: černé uhlí. METAL - FACH je ocelový kotel s automatickým podavačem paliva. Vodní plášť kotle je vyroben z kotlové.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Ocelové kotle SOKÓŁ série Classic SD DUO BIO jsou nízkoteplotní zařízení s automatickým podavačem paliva a žlabovým hořákem. Velikost zásobníku: 300L Napájecí napětí: 230V. Kotel - Základní palivo: černé uhlí o velikosti 5-25mm Druhotné palivo: hnědé uhlí o velikosti 5-mm, dřevní pelety Záruka: let na těsnost výměníku kotle Kotel.


Ocelový kotel SEG PLUS s automatickým podavačem paliva a celolitinovým. Výkon kW, průřez kouřovodu 2mm, účinnost, třída kotle vodní kapacita 1l. Kotle na pelety se středním výkonem jsou určené pro připojení. Nabízíme vám k prodeji kvalitní ale přitom levné kotle na tuhá paliva. Zdravím vyděl jsem na výstavě kotle vypadají pěkně. Metal - Fach Classic SD Duo BIO kW. Polecamy Metalfach Se Max-23Kw (Se Max-23), Metal- Fach. AKCIA internet modul ku kotlu zadarmo! Lambda sonda neboli kyslíková sonda je senzor umístěný v kouřovodu kotle.


Po vyplnění objednávky budete automaticky. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Zjistěte, které produkty v kategorii Kotle jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Porovnání cen kotel metal fach sdg 1 srovnání cen kotel metal fach sdg na portálu HLEDEJCENY.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi. Kotel Zahrada - Kotle na tuhá paliva krby, zahradní technika a nábytek. Prodám úplně nový kotel Dakon DORještě zabalený p. Automatické kotle na tuha paliva PROSAT - ggclip.


Prvním z nich je kotel na manuální přikládání DOR-F druhým automatický kotel.

Kotel metal fach
Kotel metal fach

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky