pátek 29. června 2018

Plynový mikrohořák

Koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty až 7°C. Díky ochranné krytce trysky a své velikosti jé. Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Súčiastky za najnižšie ceny! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny.

Plynový mikrohořák DJ0- Max. Vlastnosti: - Kompaktní a. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup plynového mikrohořáku. Tento návod k obsluze je součástí. Díky své kompaktnosti je mikroplynový hořák ideálním průvodcem na cesty.


Cena: 14Kč (17Kč s DPH). Hořák se doplňuje běžným plynem do zapalovače.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Kompletní specifikace produktu ZIP ZAPALOVAČ XL, porovnání cen, hodnocení a recenze ZIP ZAPALOVAČ XL. Produkty:Pájení, letování a sváření. Možnosti použití: pájení, odpájení, tvrdé pájení, ohřívání, opalování a pozinkování. Ideální pro stavby modelů, zubní laboratoře, kutily, práce s. Horák - na spájkovanie, spájkovať na tvrdo, na zohrievanie pracovných dielov a na cínovanie. Umožňuje presnú kontrolu pre kvalitnú prácu.


Malý plynový mikrohořák DJ061. Mikro hořák použitelný v jakékoli pozici. Vhodný jako podpalovač, zapalovač či na Créme brulée. Vďaka svojej kompaktnosti je mikroplynový horák ideálnym sprievodcom na cesty.


Vďaka ochrannej krytke trysky a svojej veľkosti jé. Dodává se bez plynové náplně. Lehký profesionální plynový mikrohořák tužkového tvaru pro precizní práci, poháněn butanem. Regulace výkonu, možnost použití dalších nástavců.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Vhodný pro cukráře, pyrotechniky, elektrikáře, modeláře apod. Typ spájkovačky : jednoduchá. MB 0od nemeckej firmy CFH. Kompaktný plynový mikrohorák s praktickým piezo zapalovačom je ideálnym sprievodcom na cesty.


Zdravím :-) vybírák nějaký plynový mikrohořák na žhavení uhlíku na vodní dýmku Něco jako je tohle ale levnější. Kvalitní plynový mikrohořák od německého výrobce vhodný pro přípravu autopatického preparátu se zahříváním. Velmi čistý a účinný plamen. Operační doba (max.) min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky