úterý 19. června 2018

Průtokové chlazení

Pro připojení chlazeného okruhu s chlazenou technologií pomocí potrubí má průtokový chladič vývody s uzavíracími kohouty DN(2“ G). Průtokové chladiče piva – Sety přímo od výrobce výčepní techniky SINOP. Je vyrobeno jako průtokové, nepotřebuje být proto ponořené ve vodě.


Jednotky pro chlazení kapalin typu WHE, WDE a WTE proto pracující s uzavřeným okruhem chladicí. Eshop Pivní chladiče se zabývá prodejem chladící a výčepní techniky.

Vzduchem chlazené ponorné chladiče TC jsou vhodné pro kontinuální chlazení. Digitálně nastavitelná teplota s přesností K (verze E). Pak se podívejte do naší nabídky, jsme schopni vám dodat chladiče k chlazení kapalin.


Dodáváme průtokové chladící jednotky: kompresorové vzduchem. Zařízení je určeno pro průtokové chlazení a stáčení nápojů (výčep piva, limonády apod.). Vyrábí se v celonerezovém provedení pláště z vysoce jakostního. Mobilní průtokové chladiče nápojů PREMIX, vhodné pro provozovny pro výčep piva,vína nebo limonád kde je potřeba manipulace s výčepním zařízením.

Lauda ULTRACOOL - průtokové provozní chladiče - Chladiče pro dodávku teplotně stabilního média do nejčastěji průmyslových aplikací. Jednotka pro průtokové chlazení kapalin JDK (Bitzer). Nerezové průtokové chladiče. Firma se zabývá výrobou průmyslových zařízení a strojů z nerezu. Dalším oborem naší působnosti je výroba interiérových. Výčepní zařízení je chlazeno vysoce účinným hliníkovým výměníkem.


Suchý průtokový chladič určený pro stáčení a dochlazování sudových nápojů bez. Součástí dnešního výčepního zařízení bývá vždy chlazení. Chladiče s elektronickým chlazením nejsou vhodné pro průtokové chlazení a pro svůj malý výtoč. Pokusím se podle vlastních zkušeností porovnat dva druhy chlazení mladiny- protiproudý průtokový deskový chladič, chlazení průtokem šneku v chladné vodě. Nabízíme prodej, montáž, servis chladících technologií, zařízení a vybavení potravinářských provozů, ekofarem, obchodů, restaurací, cukráren, prodejen. Dodáváme a servisujeme průtokové chlazení nejen pivečka, ale také limonád a sodobarů různých značek.


V teoretické části jsou rozebrány konvenční možnosti chlazení, prin. Arduino, Peltierův článek, průtokové chlazení, průtokový ohřev, tepelný. Po vybalení chladiče,chladič umístěte na vodorovnou plochu tak, aby teplo vytvářené chl. Chladicí jednotky řady WDE se vzduchem chlazeným kondenzátorem jsou určeny pro průtokové chlazení kapalin v oblasti klimatizace a dalších průmyslových.

Dodavatel neruçí za škody způsobené nesprávným používáním. ZAŘÍZENÍ NEPOUŽÍVEJTE K JINÝM ÚĆELŮM NEŽ. Bauer z Dolnorakouského vinařského kraje nabízí obchodování a zprostředkování použitých vysokozdvižných vozíků, strojů pro sklepní. Vyrábíme, prodáváme, projektujeme průmyslové chlazení, chladicí a mrazicí. Internetový obchod s elektronikou LCD TV, LED TV, Plazma TV, mobilní telefony a notebooky za skvělou cenu.


Pivní chlazení AS - 1je určeno k profesionálnímu průtokovému chlazení nápojů ve v. Množství na formát balení, pc. Název produktu, Flow switch. LINDR suché chladiče o výkonu l až 1litrů za hodinu.


LINDR, průtokových chladičů nápojů a dalšího zařízení. Naše společnost nabízí chladící zařízení pro zchlazování. Výroba nerozového zařízení pro restaurace a kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky