úterý 26. června 2018

Protherm ray 6 kw

Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. PROTHERM Ray 6K (rejnok 6K) - závěsný elektrokote (topení). Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. W energetická třída D palivo: elektrická energie hmotnost: kg.


Fotografie produktů slouží pouze. Zboží je na dané provozovně skladem Rakovník.

Protherm kotel Ray 6K -A 6kW elektrický závěsný. OV (ErP ready), energetická třída bez odtahu spalin Celý popis. Ray 6K závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé.


Rozmery(š,v,h):410mm,740mm,310mm. Závesný elektrokotol pre vykurovanie s možnosťou prepojenia s externým zásobníkom teplej vody. A výkon nemáte nastavený na míň kW ? W - Ray - závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody - plynulá. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Oproti starším verzím elektrokotlů mají nové kotle RAY plynulou modulaci výkonu a vestavěnou.

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Závěsný elektrokotel s možností ohřevu TV v externím zásobníku, výkon: – kW. RAY Elektrokotle kotle ve výkonech až kW plynulá modulace výkonu autodiagnostika vestavěná ekvitermní regulace s venkovním čidlem teploty ovládání. Ideální řešení pro byty, R novostavby i. Elektrický kotel pro vytápění bytů a domů.


Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Popis a parametry Nahlásit. Ray až kW a sestava Ray AK 14K. Zeptali jsme se ve společnosti Elektro Brůna na to, které typy elektrokotlů u nás. RAY závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím. W ) jmenovitý proud jističe (A). Systémové elektrokotle s možností ohřevu TV v externím zásobníku.


Po propojení kotle s přídavným zásobníkem kotel automaticky. Katalog zboží Kotle, krbová kamna, odkouření PROTHERM. Nová řada závěsných elektrokotlů RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Kotel RAY 21K má výkonový rozsah - kW, Ray 21K je určen jen pro topení, proud A. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dioda kw - indikace režimu zobrazení nebo nastavení okamžitého výkonu.

Rozsah nastavení teploty OV, - 85. Režim HDO, ekvitermní regulace. Servis Manual Ray- as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or view presentation slides online. Vezi ce oferte ti-am pregatit ♢ Posibilitate de Plata in Rate Pret. SZU CERTIFIKÁT - strojírenský zkušební ústav Brno, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky