úterý 18. září 2018

Balíček kombi

V balíčku KOMBI mají všichni rodinní pohodáři i nároční večerní samotáři nakombinovaný nekonečný mix televizní zábavy. K radosti vyznavačů kvality je většina. Filmy, sport, dokumenty, vaření, muzika, dětské pořady nebo hned. Zvýhodněné předplatné Skylink balíčku KOMBI na měsíců. Naše společnost Vám s pořízením balíčku ráda poradí a.

Aktivace balíčku KOMBI na rok na kartách Skylink ICE nebo Irdeto (nelze na kartě cryptoworks začínající číslem 0). Zákazníci s balíčky Multi a Kombi mohou od března sledovat zhruba desítku dalších stanic za nepatrně vyšší cenu. Nové stanice, které byly do. V rámci balíčku získáte online službu Skylink Live TV.


Program Filmbox Family a Eroxx ve vysílacím. Přeborníci v trpělivosti vyškolení svými ratolestmi či jinými rušivými elementy jistě rádi využijí možnost. Dopřejte si skvělou TV zábavu s programy balíčku Kombi, programů naladíte v HD kvalitě. Při objednávce na měsíců od nás dostanete.

To je balíček Kombi, z jehož bohaté nabídky programů si vybere. Na stránkách UPC jsem našel nové balíčky - nově je tam Kombi Komfort za 649. AXN Sci-Fi, AXN Crime, Travel Channel, NG. Do balíčku Kombi přibylo nových programů. I v této nabídce operátor zdůrazňuje program Travelxp HD. Dále je nově k dispozici Cartoon. Vyzkoušeli jste již naší akci na balíček Kombi na týden zdarma? EUROSPORT 1H EUROSPORT 2H Nova Sport 1H Nova Sport 2H Sport.


TO VŠE ZA KČ a předplacení balíčku placené televize Skylink. Máte vybrané filtry: EVOLVE BlueStar HD Skylink Standard HD karta Irdeto balíček Kombi a HD Plus HD. Například po zakoupení balíčku Kombi máte předplacených inzerátů na Jobs. Případně můžete zvolit libovolnou kombinaci – např.


Satelitní operátor Skylink naděluje. Fanoušci kvalitních televizních programů mají možnost pořídit si balíčky Kombi a HBO se slevou. Prepáčte, nemáte oprávnenie k prehliadaniu tejto stránky.


Balíček MINI počet kanálů: cena: 17. Užívatelia dekódovacích kariet Skylink môžu využiť špeciálnu ponuku a objednať si obľúbený programový balíček Kombi na mesiacov za 69.

UPC cz cabel a jejich HD kanaly. Sou lepsi kvality nez satelitni nebo ne. FLEXI se mění na FLEXI s. Ale ouvej, najednou přidali do balíčku nabídku CS programů a cena balíčku ( KOMBI ) se zvýšila z 3na 3za měsíc. A kuk, máme hned zaplacený servisní.


Upozornění Tuto službu si dovolujeme podmínit úhradou pouze platební kartou on line z našeho e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky