čtvrtek 27. září 2018

Elektronický vodoměr

V katalogu nemáme podrobnější informace o elektronicky vodomer. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Rádiový modul zajišťuje snímání dat ze speciálně upraveného vodoměru a jejich vysílání rádiovým signálem.


Umožňuje tak odečty spotřeby vody bez nutnosti. V posledních letech především díky prudce se rozvíjejcím počítačovým systémům a elektronice dochází ke zvýšení nabídky vodoměrů s možnosti dálkového. Užívateľ bytu môže svoju individuálnu spotrebu ľahko odčítať na displeji.

Zabudované lítiové batérie zabezpečujú prístroj energiou na. D1Digitální eklektornický vodoměr Siemeca AMR. Elektronický na sieti nezávislý vodomer pre. Radiomodul je možné osadit na vodoměr při jeho výrobě, montáži nebo. Vodoměr je vybaven interními systémy kontroly: detekce zpětného toku . Klasické vodoměry SMARTm C bez dálkového odečtu. Novinkou na trhu jsou elektronické vodoměry s rádiovým odečtem.


Spotřebu vody lze zjistit během pár vteřin bez přístupu k měřícím místům.

Jedno zařízení pro oba vodoměry. Dalším konstrukčním cílem bylo, aby jedna elektronická část sloužila současně pro dva vodoměry (na teplou i studenou vodu). Vodoměr bytový Enbra studená voda Vodomer ETK-EAX WEHRLE-SONTEX DN. Vodoměr slouží k měření spotřeby vody za určitý časový úsek. Teď je vystřídají elektronické modely.


Skutečný rozběhový průtok vodoměrů BONEGA je pod litrů za hodinu. Rádiový modul E-RM zaisťuje snímanie dát zo špeciálne upraveného vodomeru a ich vysielanie rádiovým signálom. PRE ELEKTRONICKÉ VODOMERY A MECHANICKÉ VODOMERY.


Kompaktní elektronický rychlostní vodoměr pro záznam spotřeby protečeného množství vody. Dálkové odečty vodoměrů patří mezi blízkou budoucnost v oblasti odečtů odběru. Předpokladem pro aplikaci dálkového odečtu je plně elektronický vodoměr . Odečet elektronickou poštou.


Chytrý vodoměr Streamlabs, detail vybrání pro nasazení na potrubí. Maddeo CZ vodoměr, měřiče tepla, elektronický vodoměr, průmyslové vodoměry, odečítání tepla, Maddeo CZ přesné vodoměry měřiče tepla Přesné vodoměry. Vícevtokový plně elektronický kompaktní vodoměr Corona E využívající. Tomu všemu je konec díky novince na trhu, elektronickým vodoměrům s rádiovým odečtem, které vyvinula česká společnost Kaden-vodoměry. Blesková doprava, poradenství zdarma a možnost osobního odběru. Modul je také vybaven elektronickou plombou, která zaznamená pokus o sejmutí modulu z.

Bytový vodoměr GSD8-RF je jednovtokový, suchoběžný vodoměr. Použití inovativní technologie. Tento odečet vodoměru platí pouze pro odběratele dle Smlouvy o odvádění odpadních vod kanalizací uzavřené s Obcí Nošovice jako vlastníkem a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky