úterý 18. září 2018

Plombování vodoměrů

Potřebujete zabezpečit Vaše vodoměry proti neoprávněné manipulaci? Jedinečným řešením je speciální plastová plomba PL. Plombování vodoměru - plomby na vodoměr pro bezpečné používání. Dobrý den, prosím o zaslání názoru z praxe.


Plombujete bytové vodoměry z obou stran, nebo stačí plombovat pouze přívod. Vložil lupen(bez ověření), 11.

Bezpečnostní plomba určená pro plombování vodoměru. Plomba se skládá z objímky společně s. Značení třídy přesnosti vodoměru – na ciferníku vodoměru je vyznačena přesnost. Plastová plomba k plombování vodoměru (plomba na vodoměr). Jakým zákonem je stanoveno, že vodoměry je třeba po určité době vyměnit? Jaký předpis určuje způsob montážního plombování ? Pouzdro plombovací k vodoměru, modré nebo červené, včetně plomby s evidenčním číslem.


Montážní plomba chrání vodoměr před neoprávněnou manipulací.

K plombování vodoměrů jsou vhodné tyto typy bezpečnostních plomb. Vlastní uzavření plomby vyžaduje použití plombovacích kleští. Své uplatnění nalezne především v energetice při plombování vodoměrů, plynoměrů a. Vodoměr je potřeba umístit ve správné poloze z hlediska proudění. Mechanický vodoměr pro měření spotřeby studené a teplé vody.


Cena za zajištění vodoměru a kontrolu vodoměrné sestavy. Zajištění vodoměru plombou a kontrola vodoměrné soustavy. Platnost ověření bytových vodoměrů je let, poté je nutné vodoměry vyměnit. Variantně nabízíme plombování vodoměru plastovou objímkou s unikátním. Lze konstatovat, že osazování podružných vodoměrů prokazatelně šetří vodu.


Náklady na měření odebrané vody se pohybují v řádu jednotek. Plombovací drát k plombování vodoměru 1g (k plombě na vodoměr). Oznamujeme všem majitelům sklepů v Kraví hoře, že se bude provádět odečet vodoměrů a plombování vodoměrů ve sklepech, a to ve čtvrtek. Označování ( plombování ) vodoměrů metrologickou plombou. Jak minimalizovat možnosti ovlivňování náměrů bytových vodoměrů TUV, SV? Zajišťovací kolík k plombování vodoměru není součástí pouzdra.


Tyto plomby jsou určené k plombování objímek na. Provádíme montáže a výměny vodoměrů především značek KADEN a BONEGA.

Snadno manipulovatelná bezpečnostní plomba, vhodná pro plombování vodoměrů, elektroměrů a plynoměrů - rovněž použitelná při plombování taxametrů. INSTALACE - ROZVODY vodoměry. Rádiový modul je samozřejmě možné zajistit klasickou mechanickou plombou proti demontáži z vodoměru.


Pro případ sejmutí je rádiový modul vybaven. Zajišťujeme montáž, dodávku a servis klasických bytových vodoměrů i vodoměrů s. Obě šroubení vodoměru jsou zaplombována plombou s naší značkou a. Schémata plombování a doporučení pro montáž …. Ultrazvukový vodoměr QALCOSONIC FLOW (IP68) je navržen pro měření. Vodoměry jsou chráněné před neoprávněnou demontáží montážní plombou. Nejlevnější je olověná a nebo plastový kolíček, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky