pondělí 24. září 2018

Ventilátor decor 100

DECOR 1CRZ IPXmalý axiální ventilátorMalé axiální ventilátory. Název produktu, Katalogový list, Návod k obsluze, CAD knihovna, Cena bez DPH, Kusů. Nastavitelný časový doběh Kuličková ložiska.


Axiální ventilátor bílý - se zpětnou klapkou, kuličkovými ložisky a kontrolkou provozu. Určen k montáži na stěnu, horizontálně i vertikálně. Malý axiální ventilátor je určen k montáži na stěnu.

Nástěnné axiální ventilátory DECOR jsou vhodné pro krátké vzduchovody s nízkou tlakovou ztrátou nebo k odvětrání. Variantu R je možné spouštět. Produkt je zařazen v těchto kategoriích. Zboží není na dané provozovně. Reprezentujeme značky českých i světových výrobců. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny.


Výrobce: SolerPalau (Španělsko). Využijte akční ceny na nový malý axiální ventilátor DECOR 1ECOWAT. Zpětná klapka pro ventilátory 10 1a 1mm.

Decor 180x1- základní model Zobrazit větší. AXIÁLNÍ VENTILÁTORY TYPU DECOR 1, 20 3a 1ECOWATT NÁVOD K POUŽITÍ, MONTÁŽI, OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Hendrich Martin Boleslavská. UV odolný antistatický plast. Skříň je určena k montáži na stěnu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. VENTILATOR DECOR 1najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dokáže vytvořit velký tah i tlak a je proto vhodný i pro odtah do. Bravo 100T, Bravo - axiální ventilátor, průměr 1s časovačem, 423. Kulatá plastová mřížka DECOR 1k domovním ventilátorům Blauberg o průměru 100mm. Ventilační mřížka obdelníková.


Výstup z trafa 12V bude přiveden na ventilator a zároveň pujde do. Learn how to install an SP bathroom extractor fan model Silent- 1CRZ Design, a rectangular extractor. Elektrodesing ventilátory spol. Spätná klapka pre ventilátor 1mm. Závěsný ventilátor do průmyslových nebo zemědělských o. IPmalý axiální ventilátor.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol.

Jsou použitelné pro krátká. SKŘÍŇ je z nárazuvzdorného plastu, barva je bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky