úterý 25. září 2018

Kouřovod 125

Kouřovod-zděř komínová 1mm-ocel síly 5mm,čern. Kvalitní ocelové kouřovody o síle mm nabízíme ve všech dostupných průměrech. Zděř kouřovodu průměr 1mm, síla plechu mm. Vhodné pro kouřovody kotlů na tuhá paliva, kamen a krbů.


Nabízíme levné kouřovody 1mm v průměru, které upotřebíte pro připojení krbových kamen, vložek do krbů, krbů, kotlů a jiných spotřebičů na tuhá paliva. Kovo KRAUS roura 125x2ČERNÁ.

Průměr 1mm, délka 2mm ČERNÁ. KOVO - černá přechodka pro kouřovod o průměru 1mm 1na 1mm A = průměr sopouchu, komínu, zděře B = průměr připojovací roury z kamen, kotle. Kouřové roury pro napojení kamen do komína. Umisťuje se přímo na kamna nebo krbovou vložku. Zmenší průměr kouřovodu přímo na výstupu z kamen.


Pro kamna s vývodem kouřovodu Ø 1mm. Jste hodně nároční, tak nabízíme smaltované kouřovody. Pro napojení krbové vložky máme v nabídce kouřovody v provedení nerez mm.

Eshop kachlová kamna, krbové vložky, Krbová kamna, grily. WK 1roura 2nerez kouřovod,cena: 237. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.


Druh položky: Vše Koleno T-kus. Redukce je důležitá součást kouřovodu, protože umožňuje těsně spojit potrubí různého průměru. Vyberte si z několika variant přechodů a redukcí, které jsou. Roura 2mm s klapkou ( 1mm). Přechodka z kamen na kouřovod, pro stavbu černého kouřovodu určeného k odvodu spalin z kotle, krbové vložky, krbových kamen a jiných podobných. Kamna na vyjetý olej, olejová kamna z nerezu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kó EAN, Název, Naše cena, Běžná cena. Smaltované kouřovody od firmy MULDENTHALER o síle 6mm. Tyto kouřovody lze dodat v nástřiku barvy šedá, černá nebo hnědá.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Konstrukční díl určený pro spojení mezi splalinovým hrdlem. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.

Veškeré dostupné díly na sestavení kouřovodu s průměrem 125mm. Komínová růžice ke zděři a kouřovodům 130. Domů slabostěnné kouřovody - kouřovody 125. Popis: Vstup, redukce do komína ze 1do 1- Ø 125mm. Usazení kouřovodu a příruby.


Navrhovánía prováděníkomínů a kouřovodů a připojování spotřebičů paliv. Navrhování a provádění komínů a kouřovodů a připojovaní spotřebičů paliv. Nabízíme systém pravoúhlých trapézových poklopů PAMETIC v zátěžových třídách B1až F9v mnoha rozměrových variantách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky