čtvrtek 27. září 2018

Hadice na odsávání

Flexibilní, pružné, odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, CNC, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin a. Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky). Pro odeslání objednávky se. Vašich požadavků rozšiřujeme naši nabídku vzduchotechnických hadic o hadice . ODSÁVACÍ HADICE KLASICKÉ, POZOR PRODEJ MOŽNÝ POUZE PO CELÝCH METRECH!

CENY HADIC JSOU UVEDENY ZA 1BM V NATAŽENÉM STAVU. Odsávací hadice pro dřevozpracující průmysl, polyuretanové hadice s ocelovou nebo plastovou spirálou, hadice z PVC s plastovou spirálou. POUŽITÍ : Domácí a průmyslové vysavače, aplikace s požadavky na vysokou flexibilitu a estetiku.


HADICE VENTITEC PUR - 2NO kód: POUŽITÍ : Odsávání. Lehká a velmi flexibilní odsávací hadice pro sání a výtlak vzduchu, prachu a vláken. Běžná ventilace a odsávání ve všeobecných aplikacích v průmyslu a. Dopravní a sací hadice, velmi pružná.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.

Hadice pro odsávání vzduchu, prachu a kouře. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací. Je vyztužená poměděnou ocelovou. Průhledná varianta ventitecu PVC -1N B! Lehké, elastické hadice jsou vyrobeny z polyuretanu a vyztuženy ocelovou spirálou.


Určeny pro odsávání a transport abrazivních materiálů, granulátů, prachu a. Odsávací hadice pro abrazivní materiály jsou vhodné pro odsávání vzduchu, kouře a prachu, obilí, odsávání a transport sypkých materiálů a granulátů, odsávání. Jsou zde proto shromážděny. Systémy pro odsávání výfukových plynů FILCAR jsou určené pro všechny profesionální autodílny, servisy a STK. Součástí naší nabídky jsou hadice pro vzduchotechniku, klimatizaci, odsávání a transport sypkých hmot a odsávání horkých plynů.


Vysoce kvalitní zařízení a hadice na odsávání. Vezměte prosím při volbě délky hadice v úvahu, že v hadici dochází ke ztrátě cca odsávacího výkonu na 1m délky použité hadice. Používá se v místech s nízkou mechanickou zátěží.


Vysoce flexibilní a velmi ohebná hadice, stlačitelná na své délky. Na odsávání výfukových plynů. Použitá výztuha, spirála.

Hydraulické odsávací hadice na arkov. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. V oblasti podtlaku, například při odsávání kapalin, narážejí tradiční hadice na svoje hranice. Zde splní svůj úkol hadice RAUSPIRAFLEX.


Ventitec CAR-1N AX - hadice pro odsávání výfukových plynů - PK Technik. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou. V případě hustého vzduchu zajišťují, že máte jasnou hlavu, a starají se o čistotu prostředí. Detailní popis Odsávací hadice s konc. Barva: Transparentní s poměděnou ocelovou spirálou.


Charakter i… Zobrazit více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky