středa 19. září 2018

Lihovy varic

Kapesní lihový vařič na tuhý líh Esbit. Malý, lehký a skladný vařič na tuhý líh od firmy Yate je vhodný pro tramping a turistiku. Jak si vyrobit ultralehký lihový vařič z plechovky od kočičího žrádla.


Nabízíme jak cestovní lihové vařiče, tak i kempingové plynové vařiče na směs propan-butan. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.

Použijte s jakýmkoli hrncem. Díky šroubovacímu uzávěru s gumovým těsněním. Cus chlapi, varite si nekdo na rybach na lihovem varicu ? Ja jsem si ho ted poridil, tak bych chtel vedet, zda se treba. Nabízím lihový vařič z NDR na tekutý líh,nepoužívaný, plně funkční. Unsubscribe from MATEJKA55? Ty si chceš vzít lihový vařič ? Lihový vařič - malé vylepšení.

Tak přesně tyto slova slyším úplně vždycky kdy. Hrnec 9ml, miska 3ml. Outdoorový lihový vařič, sada od Mevy. Vyrobeno z lakované oceli, nastavitelné hořáky, 1minut na hořák. Ahoj, nedávno jsem začal uvažovat o tom, že si pořídím nějaký levnější vařič pro výlety.


Nádobí z eloxovaného hliníku a vařič na tekutý líh v cenově výhodném setu. Vařič na tuhý, či tekutý líh ? Nabízí vysoce kvalitní provedení, robustní konstrukci, snadnou údržbu a dlouhou. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lihovy varic. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Malý kompaktní vařič na tekutý líh. Obdobné vařiče si svépomocí vyráběli vězni v pracovních táborech a gulazích, pokud měli přístup k technickému lihu.


Dometic ORIGO lihové vařiče jsou ideální pro malé palubní kuchyně nebo pro pikniky venku. Jeden nebo dva hořáky, perfektní kompaktní design, snadné. Benzínový zapalovač Tento zapalovač je velmi výkonný, díky tomu lze využít i při větru. Tento typ zapalovačů používají armády z celého světa už dlouhá léta. ALB forming hliníkový SAMOVAR l.

Alb Forming universální kempinkový SAMOVAR. Pro použití v přírodě na rychlé vaření vody. Jako palivo lze použít suché. Líh plňte max do poloviny výšky nádobky.


Po každém použití nechte palivo zcela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky