pátek 15. února 2019

Cerpadlo kondenzatu

Máte vybrané filtry: kondenzátu. Spotřeba při 230V je mA. Druhá nejmenší čerpadla řady BlueDiamond s tichým. Společnost ASPEN PUMPS vyvinula řadu čerpadel, navržených a vyráběných v UK, která vévodí trhu a jsou vhodná pro různá použití v různých podmínkách.


Objednejte u nás Čerpadlo kondenzátu MaxiBlue-RTM, elektronicky ovládané snímání hladiny, externí nádržka, záruka roky, Charles Austin, BlueDiamond. Rozměry výška 67mm, šířka 58mm, délka 138mm.

Potřebujete náhradní čerpadlo kondenzátu pro vaši klimatizaci? Více informací si můžete stahnout v přiloženém technickém listě. Vodní čerpadlo na odvod kondenzátu pro modely DH 7a DH 772. Prohlédněte si cenové nabídky na DH 7Čerpadlo kondenzátu Master od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Kabel se zástrčkou m, odtoková hadice m. Vybaveno detekcí výšky vodní hladiny, která může. Kód: Čerpadlo kondenzátu - peristaltické.


Snímacia komora, čerpadlo, napäťový zdroj s alarmom, filter.

Bez pohyblivých častí (neobsahuje plavák). Možnost čerpání až do výšky m. V případě použití nemusíte vylévat nádržku. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Many translated example sentences containing čerpadlo kondenzátu – English- Czech dictionary and search engine for English translations.


Příklad 1: Čerpadlo kondenzátu (kondenzátka). Vypočtěte příkon kondenzátky, která čerpá hmotnostní průtok napájecí vody ̇nv = 100. Dostupnost zboží: Expedice do dnů. Připojte odtokovou hadici. Preložiť slovo „ čerpadlo kondenzátu “ zo slovenčiny do nemčiny. MiniBlue čerpadlo kondenzátu - ovládané. Příslušenství pro párou poháněné čerpadlo kondenzátu.


MAXIBLUE - Mxi Blue čerpadlo nepotřebuje ani filtr na odsávani. Na sklade: Záručná doba: mesiacov. Mini Aqua - KLIMA-INTOSERVIS. Grundfos CONLIFT predstavuje spoľahlivé, tiché, kompaktné čerpadlo na odčerpanie kondenzátu Použitie: Čerpanie kondenzátu z kondenzačných. Kje určeno speciálně pro čerpání kondenzátu z moderních kondenzačních kotelen (do 1kW), klimatizací nebo chlazení.


Vlastnosti: kompaktní čerpadlo s elektronickou plovákovou komorou plynulý start čerpadla vstupní filtr nečistot hermeticky uzavřená elektronika Technická data. Na prázdno může pracovat bez jakéhokoli poškození nebo nadměrné hlučnosti.

Použitím čerpadla na odvod kondenzátu se sníží náklady na obsluhu odvlhčovačů, a současně se tak zrychlí proces vysoušení. Komponenty, které jsou součástí balení: Vnitřní průměr: mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky