čtvrtek 28. února 2019

Dražice okc 160

Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Svislý ohřívač vody OKC 1pro kombinovaný ohřev. Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový výměník, který je. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Celý popis a technické parametry.

Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody s objemem 1l. OKCE 5 OKCE 8 OKCE 10 OKCE 12 OKCE 1, OKCE 200. Ohrev vody zabezpečuje výkonný dvojplášťový výmenník. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s. DRAŽICE OKC 1: Přednosti. Zvislý ohrievač vody OKC 1pre kombinovaný ohrev.


Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny.

Závesný, zvislý, nepriamovýhrevný ohrievač vody - bez vykurovacieho telesa. Nepriamovýhrevný smaltovaný ohrievač pre. Závěsný svislý kombinovaný ohřívač vody OKC 160. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody. W trubkový výměník 7msvislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. Poloha instalace: svislý (vertikální) Objem ohřívače.


Charakteristika ohrievačov. Bojler nepřímotopný stacionární - horní vývody výměníku, bez boční příruby, jeden výměník. Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech.


Kombinované akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80– 2litrů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje energie nebo při propojení obou výměníku do série nepřímotopný zásobník. Dražice OKC 1kombinovaný ohřívač závěsný, svislý. Kombinovaný ohrievač určený pre zavesenie na stenu s objemom 1litrov.


Rozostupy kotevných skrutiek výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.

Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně. Vám děkují za rozhodnutí používat. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


OKC 1-2- Náhradní díly pro plynové kotle e-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky