úterý 26. února 2019

Termočlánek j

Referenční tabulky, základní hodnoty termoelektrického napětí - termočlánek J ( Fe-CuNi). Termočlánek K (NiCr-NiAl). Typ J, 75 5 železo-konstantan.


Snímač teploty Tecnologic Fe-Co - termočlánek typ J. Automatizace a detekce převodníky signálů termočlánky.

RMTJ40BD Převodník pro termočlánek typu J 0. O vstupní modul, termočlánek J, galvanicky neoddělený. Teplotní sonda Tecnologic FeCo - TČ typ J. Vstupní modul pro záznamovou ústřednu. Závitový termočlánek s připojovací hlavicí formy J. Jednoduchý nebo dvojitý termočlánek. Izolovaný nebo připojený k. Senzor, Fe-CuNi, Typ J.

Typ (výrobce), K1-TC- J -600. Modicon TM- typ produktu nebo součásti: analogový vstupní modul. J ) kompenzační vedení izolace ze skleněných vláken, vnější opletení z pozinkovaného. Typ snímače s hladkým stonkem. Tap snímače s navařeným šroubením, TCS 4K TCS 6K, TCS 4J TCS 6J. Typ termočlánku, termočlánek K, termočlánek J. Vysoce přesný teploměr pro termočlánky J, K, S. Akustický a optický alarm měřených teplot.


Paměť minimální a maximální teploty. V ceně dodávky kalibrační list. Materiál sondy, Nerezová ocel. Snímače teploty řady Ts nerezovým pláštěm a lankovým vývodem používají jako měřicí senzor termočlánek typu J, K nebo odporový snímač Pt10 Pt500. Fe-CuNi typ J, L, 300° C, 400°C, 400°C, 400°C, 500°C, 600°C, 600°C, 700°C, 700°C. J termočlánek K termočlánek S termočlánek B termočlánek N. Z elektrického hlediska je termočlánek aktivním zdrojem el.


Druh čidla teploty, termočlánek J. Prohlédněte si nabídku termočlánků specialisty na topná tělesa a regulaci.

V případě zájmu o termočlánky typu J, K nebo S nás neváhejte kontaktovat pro upřesnění technických požadavků. Barevné značení termočlánků. TM2AMI2LT TM- 2xAI termočlánek K, J,T.


Typ produktu nebo součásti, Převodník pro termočlánky. Má různé termočlánkové vstupy (např. J, K, T).


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Převodníky pro termočlánky s unifikovanými výstupy až mA, až mA, až ( 5)V. B, J, K, S, (dle ČSN IEC 584-1). Inconel 600), termočlánek typu K a N.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky