pondělí 18. února 2019

Elektrokotel protherm ray 12k

Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Věříme, že Vám elektrokotel Ray pomů- že vytvořit příjemné prostředí a optimální tepelnou pohodu. Prosíme věnujte také pozornost následu- jícím důležitým. Lze jej montovat do systémů ústředních a. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. Kotel RAY 12K má výkonový rozsah 2- kW, Ray 12K je určen jen.


Potřebujete poradit s objednáním? RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. OV (ErP ready), energetická třída bez odtahu spalin Celý popis. TČ), nebo nějaký doplňkový zdroj vytápění, který elektrokotli a vaší. Silový obvod je již připojen, problém je s připojením ovl.


Rozsah nastavení teploty OV, - 85. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Pro připojení elektrokotle RAY s nepřímotopnými zásobníky je potřeba použít trojcestný motorický ventil a NTC čidlo. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. PROTHERM elektrokotel RAY 12K. Provoz kotle je prakticky bezobslužný a témět bezhlučný.


Bernold mají již let spokojené zákazníky. Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Protherm RAY 12K závěsný elektrokotel. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. Zásobník se umisťuje pod kotel na zem. Servis Manual Ray- as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or view presentation slides online.


Závěsné provedení elektrokotle, postupné spínání výkonu, bez odtahu spalin. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe. Kotle - elektrokotel protherm ray 12k r, poptávky - koupím, inzerce. Elektrokotel se zásobníkem na 120.


Sestava se skládá z elektrokotle Ray 12K s výkonem kW, externího zásobníku. Běžné levnější nebo starší kotle využívají.

Elektrokotel protherm ray 12k
Elektrokotel protherm ray 12k

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky