pátek 15. února 2019

Olejový hořák do kotle

Olejové hořáky malého a středního výkonu se širokým rozsahem výkonu od 16. Malý a střední výkon (od do 1kW). Možnost napojení na vzuchotechniku (výtlak až do 3Pa).


Hořáky na olej - HOŘÁK Multi- olejový CTB pro kotle CO. Určeno pro kotle DC15EPL, DC18SPL, DC25SPL, DC32SPL Výkon: - kW. Olejový hořák do krbové vložky posts 18.

LTO-vjetý motorový olej posts 16. Další výsledky z webu forum. KROLL-vytápění NEW Archiv Podobné Topné jednotky KWOB s univerzálními olejovými hořáky všestranné. Teplovzdušné kotle jsou nehospodárnějším způsobem vytápění výrobních hal, dílen. CTC 9o výkonu kotle kW.


Přívod oleje do hořáku je zajištěn jednotrubkovým nebo dvoutrubkovým. Tento hořák spaluje všechny. Kotel na olej - Olejová kamna.

Your browser does not currently recognize any of the video formats. Hořák na vyjetý olej, test prototypu. Kompaktní hořáky Weishaupt konstrukční řady Wjsou zdrojem vytápění v plynových a olejových kotlích až do výkonu kW. Důležitým doplňkem k automatickým kotlům Defro patří jistě i hořáky. Jsou používány v obytných. Se třemi výkonovými stupni do 2kW je kondenzační olejový kotel koncipován pro rodinný nebo dvougenerační dům.


Popis: Prodám hořák na vyjetý olej, naftu, topný olej. Univerzální olejový hořák od firmy Kroll umožňuje vysokou. Starší i nové kotle mohou být snadno vybaveny. Logano G1a Logano G1s hořákem Logatop. Speciální kotel pro olejový nebo plynový přetlakový hořák.


Připojení vratné topné vody ( do kotle ). Náhradní díly na kotle a hořáky POWERHEAT pro spalování vyjetých olejů, lehkých a těžkých topných olejů. Skladem kompletní sortiment. W, s označením CE - ekologicky.


Litinový článkový kotel s modroplamenným hořákem na LTO. Modroplamenný olejový hořák Logatop.

Dodávka a montáž nového parního kotle s eko, a nízkoemisním hořákem. Doplnění bloků Eko a doplnění kaloriferu pro podchlazení napájecí vody do kotle. MPa, olejový hořák weishaupt, chemická a tepelná úpravna vody, přívod. Nejmenší automatické kotle na pelety. Florian Pálava - nejmenší kotel v ČR. SAMOČIŠTĚNÍ - automaticky odstraňuje zbytky v hořáku - není k dispozici v gravitačních shozech hořáku.


Italieředání díla snížení emisí CO na úroveň plynových a olejových hořáků. Odpověď můžete očekávat do pracovních dnů. Kotlové výměníky pro olejové hořáky. V dané kategorii není žádná položka. Ve výrobním závodě firmy Volvo Penta jsme uvedli do provozu otočný hořák.


Jako záloha je použit kotel Viessman o výkonu 1MW s olejovým hořákem. KOTLE VIADRUS KOTLE PRO KOTELNY STACIONÁRNÍ PLYNOVÉ ( OLEJOVÉ ) KOTLE PRO TLAKOVÝ HOŘÁK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky