pondělí 25. února 2019

Odlučovač vzduchu

Odlučovač vzduchu

Flamco Flamcovent Clean Smart, kombinovaný odlučovač vzduchu a nečistot pro topné a chladící systémy, flexibilní montáž, s lapačem nečistot s vypoušťěcím. Typ, Název, Balení, Cena bez DPH. Ventil se používá k odstranění vzduchu z hydraulických okruhů, topných systémů nebo klimatizačních systémů. Kapacita průtoku a účinnost zařízení je velice. Jsou téměř bezúdržbové a průtokový odpor je zanedbatelně ní. Odvzdušňovací ventil se používá k odstranění vzduchu přítomného v uzavřených. Magnetické odlučovače nečistot a mikrobublin série Smart.


Odlučovač vzduchu

Součástí dodávky odlučovače pro solární systémy je šroubení se svěrným kroužkem o pr. Automatický odlučovač vzduchu IVAR. Popis: Odlučovac vzduchu čistič vzduchu. Odlučovač vzduchu pre solárne systémy s funkciou Autoclose.


Tyto odlučovače vzduchu a nečistot s technologií Compressed Particle Extractor odstraňují i ty nejmenší mikrobubliny a částice nečistot z vody v systému. Slovo „ odlučovač vzduchu “ v slovenskom synonymickom slovníku. Funkce odlučovače vzduchu Flexair je založena na principu odstředivky.


Odlučovač vzduchu

Absorpční odlučovač vzduchu SOL LA jako příslušenství tepelných systémů Absorpční odlučovač vzduchu z mosazi s instalovaným plovákovým. Separátor vzduchu 2xCu2 Solární ventily a armatury, Solární ohřev, Produkty a řešení, Regulus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky