čtvrtek 28. února 2019

Poporodni vlozky

Poporodní vložky patří mezi základní výbavu maminek do porodnice. Po dobu prvních šesti týdnů po porodu se objevuje poporodní krvácení – z těla odcházejí. Protože jsem byla prvorodička a nevěděla jsem, jaké poporodní vložky ani kalhotky si koupit, nezbývalo mi nic jiného než – buď zajít do lékárny a koupit si. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ahoj,myslíš jakou značku těch vložek ?

Já kupovala v lékárně přímo poporodní, nevím jaká značka to byla,ale klasické obyčejné jsou levnější a vypadají stejně. Porodnické vložky SAMU Midi jsou vyrobeny z vysoce prodyšného materiálu. Jednorázové poporodní kalhotky, barva bílá, hygienické - ideální po porodu. Máte vybrané filtry: porodnické.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Ja mela znacek nekolik a vsechno to bylo naprosto stejne. Takze ted napodruhe kaslu na nejake vlozky z lekarny a kupuju poporodni vlozky z. Po porodu je žena nucena po určitou dobu nosit poporodní vložky.

Kupte si prodyšné porodnické vložky. Rozhodně zapomeňte na extratenké a extrasavé se superkřidélky. Snažila jsem se najít nějaké informace o poporodních vložkách. Máme porodnické vložky - výběr necháme na vás. Balíte si sebou věci do porodnice?


Nezapomeňte na tyto porodnické vložky BATIST. Popis: Prodám poporodní vložky SAMU MIDI (ty největší). Jsou navrženy přesně tak, aby v nejkrásnějším. Akuku Síťované poporodní kalhotky pratelné 2ks, vel.


V naší nabídce najdete také poporodní vložky. Nabízíme praktické balíčky do porodnice, které obsahují jak prsní a poporodní vložky tak fixační kalhotky. Zajišťují tedy optimální přísun vzduchu k pokožce a tím. Hygienické podložky s vysokou savostí pro ženy v období porodu. Velikost vložek a široké absobční jádro zajišťují efektivní ochranu. BabyOno poporodní vložky 10ks - speciálně pro ženy v období porodu, aby se cítily pohodlně a uvolněně.


Nakupte nezbytnou součást výbavy do porodnice. Praktické multifunkční kalhotky určené pro maminky po porodu.

Jsou vyrobeny z prodyšného síťovaného materiálu, velmi dobře drží poporodní vložky. Chicco poporodní vložky jsou přesně navrženy pro období po porodu a jsou zvlášť dlouhé a široké, aby zajišťovaly maximální ochranu. Natracare poporodní vložky.


Složení: bio bavlna, eko celulóza, kukuřičný škrob, netoxické lepidlo Balení obsahuje: ks. Vysoce absorpční poporodní vložky z BIO materiálů nabízejí 1 ochranu maminkám v šestinedělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky