úterý 27. srpna 2019

Kardan servis

Fakturační adresa – sídlo společnosti: ML TUNING, spol. Adresa pro zasílání písemností kvůli. KARDAN SERVIS – výroba a opravy kardanů pro automobily, průmysl a zemědělství. Predaj krížových čapov, pružných uložení, homokinematických kĺbov, prírub. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket).

Zobrazit profil v mobilu (QR kód). Dále provádí renovace V-tyčí a V-táhel, prodej jednotlivých. UNI-Cardan Service se svým dlouholetým. Kardan a kardanové hřídele.


GKN Service je prodejcem, výrobcem a opravcem kardanových hřídelí, kardanových hřídelí a ložisek pro automobily. Poskytuji servis automobilů, opravuji kardany, vstřikování paliv u benzinových i dieselových motorů a hlavy. Zaměřuji se na diagnostiku a opravy.

Oprava, návrh a výroba kardanových hriadeľov. Krížové čapy, kĺby, príruby, protipríruby. Výsledok vyhľadávania objektu kardan servis zilina na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


Vyvažovanie kardanových hriadeľov. Remont i proizvodnja svih vrsta kardanskih vratila. Ponuda mašina za kardan servise. Zajišťujeme zprostředkování kurzů či individuálních doučování pro studenty vysokých škol.


Jako příkla že je repasování kardanů opravdu výhodné, může posloužit např. Zatím mám zkušenosti jen po telefonu, ale. Pán na druhé straně věděl z hlavy přesně jaký. Novinky KARDÁN - SERVIS -CENTRUM na SPIŠI.


Oprava poloosí nákladných vozidiel a poloosí Jeep. With Your opinion, impressions and observations You help all nadji. Prodej, výroba a opravy kardano.

Join LinkedIn today for free. Diagnostika motorů -zjíštění závad. Kvačalova 3 Žilina a má pridelené IČO. Opravy převodových skříní, -osobní.


Jedná se o kardany tuzemské (LIAZ, AVIA, T81 Mates) i zahraniční výroby ( MERCEDES, Man, Scania, Ford Transit), nákladní i užitkové. Lidé ze společnosti Uni-Cardan Service jsou specialisté v opravách hřídelí a zabezpečí, aby každá hřídel po opravě vydržela jeho možnou kapacitu původního. Corporate capital, 0EUR. Type of company, Head Office. Chlapi potrebujem poradiť ktorý kardan servis v Žiline je v poriadku lebo som tam našiel ten kardán servis a ten á-kardán podľa adresy ani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky