čtvrtek 29. srpna 2019

Ohřívač parafínu

Spolehlivý a funkční ohřívač parafínu s příslušenstvím s výkonem 2WATT. V sadě - originální růžový parafín s celými okvětními růžovými plátky. Features: Made in high resistance white polypropene.


Its metal bottom allows use with paraffin or parfango (longer shelf life). With thermostat for temperature. Parafin Melter DPLX - ohřívač parafínu.

Přístroj je vybaven odnímatelnou. DOPRODEJOVÝ PRODUKT Z BEAUTY IMAGE. Ty z Vás kdo praktikujete parafínové zábaly. Můžete mi prosím popsat postup a je nutné mít spec. Charakteristika: Používá se při péči o dlaně a chodidla. Zákrok má díky jedinečnému složení aromatického parafínu tišící a osvěžující účinky.


Má velký výkon, což umožňuje rychlý ohřev parafinu. Ruční ohřívač parafínu pro 80g parafínu ve spreji na letgo Česká republika.

Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Ohřívač nosičů tepla a parafínu COMBI 200. Potřebujete kvalitní příslušenství k profesionálnímu použití parafínu ? Vany a ohřívače vám poskytnou spolehlivé funkce a vkusný design, které váš. Zakoupit si u nás můžete parafín, parafínové zábaly i přípravky určené pro parafínové. Nakupujte produkty pro Depilace a Parafín. Vložení a rozehřívání parafínu.


Položte přístroj na stabilní a tepluodolné místo. Prostě jej pouze nastříkáte. Kartuše čajovníkového, mátovo pačulového parafínu ve spreji. Speciálně vyvinutý do vícenásobného ohřívače.


Sonobella BSV-0- ohřívač parafinu. Froté nohavice pro parafínové zábaly. Výrobky jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů zaručujících jejich uživatelům spokojenost během práce a výjimečnou trvanlivost. Instrukce: Vložte vosk do apřístroje, zasuňte do zásuvky.


Počkejte minut, optimální doba ohřevu, které se liší v závislosti na typu vosků. Kosmetický parafin 450g s vůní jasmínu (A).

Ostatní ohřívač parafínu ks. Parafínová vana určená pro zábaly na ruce a nohy. Inzeráty parafín - aktuální inzeráty na Sbazar. Možnost dokoupit vyjímatelnou vaničku.


PARAFIN SPRAY SET - ( ohřívač,4x parafin spray, pár termo ruk., 10ks igel. rukavic). Pro roll- on vosky nebo tvrdé vosky a cukrovou pastu. Tento mobilní parafínový ohřívač je vybaven snímačem CO2-vzduch.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. V případě tekutého parafínu, se ve speciálním ohřívači nahřeje parafín přímo v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky