čtvrtek 29. srpna 2019

Kontrola klimatizace cena

Zjištění závad chladícího okruhu klimatizace - cena 80-Kč (96-Kč s DPH). Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou nesmíte zapomínat, protože: chladicí médium se pomalu vytrácí a Vaše klimatizace chladí čím. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně. KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Spotřební materiály pro servis klimatizace.


Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním.

Bez hvězdičky přitom uvádíme ceny za samotnou klimatizaci coby příplatkovou. Pouhé naplnění a kontrola těsnosti přijde asi na tisícovku. Pak je tu čištění a plnění autoklimatizace ! Kontaktujte nás vyčištění a naplnění autoklimatizace ! Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle modelu vozidla řádově v desetitisícových částkách. Pokud není zaznamenán žádný úbytek chladícího média, je tato cena konečná. Pravidelná kontrola klimatizace se provádí před a po skončení letní sezóny. Plnění klimatizace zahrnuje: klimatizace automont.


Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat.

Plnění a servis klimatizace v ceně. Kompletní údržba klimatizace automobilu - zaváděcí cena 99- vč. Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž. Autoservis Garant v Praze plní klimatizace na počkání a bez objednání. Prvním předpokladem nesprávné činnosti klimatizace je vlastní pocit z běžného používání, kdy.


Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 59-Kč s DPH. Nyní nabízíme doplnění klimatizace za AKČNÍ CENU. Doplnění klimatizace již od 9Kč podle množství doplněného media. Platí pro všechny značky a typy. O společnosti Tiskové zprávy Klimatizace a její pravidelná údržba.


Přijeďte na pravidelnou roční kontrolu autoklimatizace do autoopravny BH STYL. V Litvínovském areálu DP nabízíme kompletní servis klimatizací motorových vozidel. V cenících není zahrnuta cena filtru, odstranění netěsností apod. Test klimatizace (preventivní kontrola funkčnosti), 1Kč.


Servis autoklimatizace (čištění a plnění okruhu), 5Kč. Chladivo R134a ( cena za g). Vizuální kontrola vedení klimatizace (trubky, hadice, chladič klimatizace ) Dodatečné práce a materiál za. Kontrola se týká: (v ceně ) 1.

Servis klimatizace zahrnuje komplexní kontrolu a údržbu celého systému. Orientační ceny Klima servisu: Klima servis základní. Neodkládejte servis klimatizace před dovolenou. Pravidelná prohlídka klimatizace vám zajistí čerstvý vzduch ve vašem voze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky