úterý 27. srpna 2019

Svěrné šroubení alpex

Typ, Název, Balení, Cena bez DPH. Pro PE-X, Pert a plastové vícevrstvé trubky s Al-fólií Al-Pex 16x obsahuje nátrubek. Použití: pro připojení potrubí k rozdělovačům. Popis produktu „ svěrné šroubení Pex- Al-Pex ”. Udělejte si přehled o cenách. Provedení s eurokuželem, pro PE-X a vícevrstvé kompozitní trubky. Připojovací šroubení pro plastové trubky - kusy svěrných šroubení pro pla stové trubky a trubky AL - PEX.


Možnost napojení k rozdělovači, nebo vekoluxu. Slouží pro napojení vícevrstvých trubek na vývody rozdělovače. S OPTIMOU je dopojení koupelnových radiátorů hračkou. Nová série termostatických ventilů OPTIMA v sobě spojuje funkčnost a estetiku. Příslušenství systémové Uponor - svěrná lišta 9. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.


Katalogové číslo: 835ECDS Běžná cena:4Kč Cena:44- Kč s DPH Cena bez DPH:3Kč bez. Určení: Pro podlahové vytápění, ústřední topení a pro teplou a studenou vodu. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v. Jednoduchá montáž bez lisování. Následně docházelo k vytržení svěrných šroubení a samozřejmě k. Buďte první, kdo napíše recenzi tohoto produktu.


Doporučená cena včetně DPH. ALPEX, Tectite, Frabopress. Dobrý den, z jakého důvodu považujete svěrné šroubení na. Názvy, jako PErt-AL-PErt nebo PErt- AL-PEx jsou pouze levnější. Svěrné šroubení spojuje vícevrstvé plastového potrubí s rozdělovačem. Rozsáhlou škálu lisovacích fitinek a svěrných šroubení naleznete v katalogu zboží. Podlahový systém KIIPtherm je zárukou nejvyší kvality a nejdelší záruky na trhu.


O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. AL-PEX T-kus 20x20x- šroubovací. Trubky Alpex podlahové topení do R. Obvyklá dodací lhůta: dní. EK svěrné šroubení za Kč.


Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn.

Svěrné šroubení alpex
Svěrné šroubení alpex

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky