středa 21. srpna 2019

Vlozka do spacaku

Nejprodávanější vložky do spacáků. Příjemná vložka do spacáku z broušeného polyesteru ve tvaru anatomické mumie. Bavlněná vložka do spacáku vhodná pro chladnější noci.


Fleecová vložka do spacáku, PREMIUM FLEECE THERMAL LINER. Zadejte cenu, kterou chcete hlídat a až se tento produkt na tuto cenu dostane.

Rozšíří komfort spacáku až o 8°C. Vhodné i jako samostatný spací vak do tepla či na horské chaty. Ferrino vložka do spacáku Pro Liner SQ modrá.


Potřebujete-li zlepšit tepelné vlastnosti vašeho spacího pytle, pořiďte si fleecovou vložku do spacáku. Tato vložka je vhodná pro spací pytle tvaru mumie. Vložka do spacáku COTTON LINER HOTELIERPro zlepšení tepelných vlastností spacího.


Jurek vložka fleece do spacáku Deka FL. Spací doplňky v podobě vložek do spacáků či polštářků, ale také pro někoho nepostradatelné žďárského vaky alias žďáráky.

Re: Vlozka do spacaku - Thermolite. Nejde jen o váhu, je důležitý aby ten spacák byl dobře sbalitelnej - není většího. Protipotní vložka do spacáku posts 27. VLOŽKA DO SPACÁKU Silk Liner w. Díky konstrukci ripstop je i trvanlivá. Strečový panel na bocích chrání vložku před rozthrnutím a zvyšuje. Hlavním úkolem vložky do spacáku je udržení spacího pytle ve větší čistotě.


Díky možnosti praní jen samotné vložky prodloužíme i životnost. Nechcete se vzdát oblíbeného letního spacáku ani při nižších teplotách? Pořiďte si vložku do spacáku z hřejivého merina, vlákna Thermolite či chladivou. Vše, co potřebujete pro komfort spaní na cestách nebo při kempování! Pak se vám bude určitě líbit pohodlná a prodyšná vložka do spacáku. Bavlnená hygienická vložka do spacieho vaku. Vložka odvádí pot od těla a udržuje tak lepší tepelný komfort a čistotu ve. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Sea To Summit vložka do spacáku Cotton Long.

SEA TO SUMMIT Cotton liner mummy with hood - vložka do spacáku. Hypoalergenní vložka do spacáku ve tvaru mumie. Vložky do spacáku Počet produktů: 2. Vložka Boll MUMMY LINER je vyrobena z extrémně jemně tkané polyesterové látky s broušeným povrchem. Lifeventure Silk Sleeping Bag je vložka do spacáku z hedvábí. Může bát využita samostně ppři extrémně vysokých teplotách a neboj ako hygienická vložka do. Vložka do dekového spacího pytle z velmi lehkého saténového polyesteru, který snižuje hmotnost a velikost ve. Vložka z větruvzdorné a dobře paroprodyšné PAD tkaniny Perwitex DWR = nejlehčí spacák.


Rozpínání se suchým zipem na obou stranách umožňuje. Použitelná pro zvýšení tepelné pohody. TravelSafe vložka do spacáku Microfiber Envelope beige.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky