čtvrtek 29. srpna 2019

Krb atlas

Rohová sestava zahradního krbu Atlas kombinuje oblíbenost běžného typu krbu Atlas s využitím většího rohového prostoru pro zahradní krb. Velmi oblíbený zahradní stavebnicový krb Atlas, vyznačující se kromě robustní konstrukce také zaoblenými tvary, které změkčují celkový vzhled krbu. Tento krb se může snadno stát dominantním. Záhradný krb Atlas hnedý - akcia. Veľmi obľúbený a praktický voľne stojaci záhradný krb vyrobený z betónu.


Krb ATLAS hnědý s douzovací nástavbou.

POZOR AKCE - DOPRAVA KRBŮ ZDARMA ve vybraných lokalitách! Krb vám dopravíme zdarma (zelená lokalita na mapě) nebo za pouhých 3Kč (šedá). Více informací o krbu naleznete ZDE.


Zeptejte se na akci přímo nás na. Velmi oblíbené zahradní krby vyznačující se kromě robustní konstrukce také zaoblenými tvary, které změkčují celkový vzhled těchto krbů. Krb tak na zahradě působí majestátně a přitom měkce. Súčasťou AKCIE je : rošt, popolník, lišta, brikety. Zahradní krb Norman Atlas je stylová robustní stavba se zaoblenými hranami.


Kotlové a plynové grily Weber, kontaktní a RBS grily Campingaz, plynové a lávové grily Campingaz, zahradní elektrické grily - množství doplňků a příslušenství.

Tento veľmi obľúbený štýlový záhradný krb sa okrem robustnej konštrukcie súčasne vyznačuje zaoblenými tvarmi, ktoré zmäkčujú celkový vzhľad totho krbu. Krb Atlas dodáváme včetně základové desky. Vyrábíme a prodáváme zahradní krby a udírny, venkovní krby s udírnou. Krb je v rámci akce doplněn grilovacími briketami, podpalovačem a. Prostor ohniště je v celé ploše obložen šamotovými plátky, které zvyšují žáruvzdornost, a tím. Varianta krbu Atlas rozšířená o možnost douzování.


V případě provedení QUATRO je udírna doplněna o. Krb,který vychází z koncepce krbu Atlas, doplněného o douzovací díl s dvířky, kryt topeniště a další drobné díly. Tento zahradní krb je dodáván včetně základové. Osobně považuji nejen jako majitel firmy a prodejce zahradní krby NORMAN za velmi kvalitní a cenově. Akční cena na zahradní krb ATLAS 7. Trvale umístěné krby a grily Kdo má u svého domu, chaty nebo chalupy dostatek.


Krby řady VARIANT - standardní provedení. Krby, kamna, krbové vložky, sporáky na dřevo, kamna s výměníkem. Norman - Atlas s douzovací nástavbou rohová sestava.


Láká i vás ozdobit si pozemek nějakým stavebnicovým krbem ? Sestava Avanta exkluziv Rohová sestava Atlas. POZOR - práve beží AKCIA na najpredávanejší krb z vymývaného piesku ATLAS šedý !

Použití náhradního komínového dílu jako dílu prodlužovacího. VIDEO - prezentácia a stavba záhradného krbu ATLAS hnedý. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. NORMAN Atlas rohový bez udiarne hnedý záhradný krb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky