pátek 16. srpna 2019

Okc 100 ntr hv

Okc 100 ntr hv

Nepřímotopný smaltovaný ohřívač postavení na zem pod. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu litrů, vhodný pro svislou instalaci. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená. WEnergetická třída B hmotnost: kg.


Stacionárne MPa – horné vývody výmeníka, bez bočnej príruby. Elektrický zásobníkový ohrievač vody s objemom litrov, vhodný pre zvislú inštaláciu. Nepriamovýhrevný smaltovaný ohrievač. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Zásobníky v objemových řadách 1–1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný. OKC – válcové zásobníky vody. Všetky vývody vrátane vývodov výmeníka sú orientované hore pre ľahšie prepojenie so závesným plynovým kotlom. Výrobce: Družstevní závody Dražice - strojírna s. Charakteristika ohrievačov. Naše cena včetně DPH a PHE.


Water heater l, heat exchanger heat transfer surface m2. Ohřev TUV celoročně topnou vodou z plynového kotle pro zapojení s přednostním ohřevem TUV. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a. Vandens šildytuvų duomenys.


Galia šilumokaičio, kW, 24. Pastatymo tipas, Pastatomas. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. OKC 1NTR/Z OKCV 1NTR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky