pondělí 19. srpna 2019

Vzduchotechnika hradec králové

Prodej vzduchotechniky v Hradci Králové a okolí. Montáž a servis vzduchotechniky v Hradci Králové a okolí. Nabízíme kompletní sortiment vzduchotechniky od vzduchovodů, ventilátorů až po. Naši prodejnu najdete v Hradci Králové - Roudničce, ulice Zalomená v. Společnost KLIMACOOL se zabývá primárně komplexními dodávkami klimatizačních zařízení pro výrobní, kancelářské a bytové prostory: klimatizace, tepelná.

Společnost provádí dodávky vzduchotechniky a klimatizace a zajišťuje realizace. Dále provádíme veškeré servisní práce v oboru vzduchotechniky, klimatizace a. Galerie moderního umění v Hradci Králové, která byla. Provádime prodej a montáž klimatizace, vzduchotechniky,čističů a tep. Zajištění periodického i operativního servisu vzduchotechniky, klimatizací, MaR i dalších oborů TZB. Měřidlo je určeno k měření parametrů koncových vzduchotechnických.


E-shop se zaměřením na prodej vzduchotechniky. Prodáváme rekuperace, domovní a.

Naše společnost Euro Klima Servis s. Hradec Králové se specializuje zejména na servis klimatizace a servis vzduchotechniky. Vzduchotechnika -ventilace. SLAV NEMOCNICE vzduchotechnika - rozsah mil. Zabýváme se prodejem vzduchotechniky.


Naší výrobní náplní je komplexní řešení problematiky odsávání, filtrace a likvidace prachu a čištění vzduchu v průmyslu. Druh veřejné zakázky (VZ). Předmět VZ: ČSA 3- oprava vzduchotechniky restaurace. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.


Vytápění, vzduchotechnika, ventilace, klimatizace a chlazení (HVAC). Stavební výroba, stavebnictví, stavební průmysl. Technologická zařízení staveb - odlučovače, absorbéry, biofiltry, vzduchotechnika z plastů, čištění průmyslových odpadních vo. Veľkoobchod s klimatizačnou a tepelnou technikov - klimatizácie, čističky vzduchu, výčapy, biela technika, zvlhčovače vzduchu, ventilátory. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Chcete se stát našim autorizovaným. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše.

Firma ČECH VZDUCHOTECHNIKA, s. Jednatelem a zakladatelem společnosti je Ing. AVT - technologická zařízení z plastu - vzduchotechnika, plastové nádrže, zasobníky a nádrže na vodu. Nabízíme Vám službu montáž vzduchotechniky v oblasti Hradce Králové a okolních regionů.


V oboru montáže vzduchotechniky máme bohatou praxi a. Vyrábíme vzduchotechnická zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky