čtvrtek 19. září 2019

Klima kompresor

Klima kompresor

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Originální klimakompresor Mahle pro automobily Škoda a další značky. Inzeráty predam klimakompresor. Bezplatná inzercia, predam klimakompresor predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Klima kompresor

Na stránke Autodielyonline24. Hledáte klimatizace kompresor octavia? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Predám odskušaný plne funkčný klimatizačný kompresor,climakompresor Klimakompresor pre vozidlá s motormi 9tdi 77kw 103koní, 0tdi 103kw 140koní. POKYNY PRO VÝMĚNU KOMPRESORU KLIMATIZACE. Opravy systému klimatizace musí provádět pouze osoba k tomu vyškolená a to vždy podle. Měnil už někdo vás ty pryžové spojky co pohánějí klimakompresor a altík servisní interval by měl být 150tkm?


Náhradný diel - Predávam klima kompresor zo škody Octavie 9TDI 66KW r. Klima kompresor na letgo Česká republika. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. E-shop Chlazení, vytápění a klimatizace Díly klimatizace Klimakompresory.


Vypnutí (zapnutí) kompresoru klimatizace příslušným tlačítkem ve smyslu jeho plného odpojení od hnacího plochého řemen připadá v úvahu. Brand new compressor, not a refurbished. Popis: Použitý (vytažený z funkčního vozidla) klimakompresor značky Denso, pro vozidla Toyota 1. SER09C, GE447260-178 HFC134a, K61. KODA Fabia III 6V5Q0820803B,převodovka, světlomet, turbo, motor, kolo, blatník, nárazník, dveře, kapota, stěrač, interiér, sklo, chladič. Hlavní částí klimatizace je tepelný výměník, ve kterém je ochlazován vzduch k dosažení. Zatim jsem tedy zjistil, ze nespina spojka kompresoru, protoze do ni nejde proud. Další značení: OE: Fendt Clutch.


Preto tam je magnetická spojka. Olej do kompresoru : PAG 150. Doplňující výrobek/info 2: s kompresorovym olejem PAG. Klimakompresor CITROEN PEUGEOT SANDEN 1106F SD7V16.


Klima kompresor

Luční čtvrť 18686Staré Město, Areál Zevoz, středisko Ranč. Kompresor, klimatizace DELPHI TSP0155138.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky