čtvrtek 26. září 2019

Průmyslový termostat

Průmyslový termostat, průmyslové termostaty. Nastavení minimální teploty, °C. Prodej průmyslových termostatů. Termostat je vhodný pro montáž na zeď apod. Nástěnný prostorový termostat se skrytým ovládáním -15°.


Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup průmyslového termostatu s externím snímačem Perry.

Tento návod k obsluze je součástí výrobku. BPT GST - bezdrátový termostat s GSM modulem - sleva. Vaše výhoda pro dosažení vyšší energetické účinnosti. Regulace a sledování teploty bez potřeby. Příložný termostat Treguluje vytápění nebo chladící systém. Vysoká flexibilita použití a moderní technika připojení jsou podstatné vlastnosti této řady průmyslového termostatu.


Kryt termostatu je vhodný pro všechny. Může také sloužit pro monitorování maximální. Způsob montáže: Instalace na omítku.

Popis: nový průmyslový termostat V- System. SAHARA MAXXElektrické příslušenství. JUMO heatTHERM-AT lze použít jako vestavný nebo pokojový termostat. Provedení vestavného termostatu je. Kombinovaný přístroj, který má dvě nezávislé funkce, dvoj - termostat s regulací. Panelové digitální termostaty, regulátory, ukazatele, teploměry, dataloggery, záznamníky a měřicí. Přístroje hlídají teplotu přímo v domácnosti nebo také v průmyslových aplikacích.


Používají se pro regulaci teploty v. Tento termostat je vhodný do průmyslových objektů, kde hrozí vlhkost a prašnost. Krytí IPzaručuje, že v těchto prostorách bude spolehlivě pracovat. JUMO eTRON T je kompaktní, digitální elektronický termostat ve formátu 90mm x 25mm pro jednoduchou regulaci teploty (topení nebo chlazení). Prostorové průmyslové termostaty se. Zboží pro vás objednáme u výrobce.


Sklad Brno-Chrlice: Po - Čt 7:- 16:00. Nabízíme rozpínací termostaty, které slouží pro vypínání topných těles v. Odolný termostat Eberle AZT-A. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců. TFR je vhodný pro kontrolu teploty u výměníků ve vzduchotechnice a klimatizacích jako prevence proti zámrazu a následným škodám.

Vytápění, klimatizace a TUV Regulační technika VSY TERMOSTAT AZT-I 524. SOCOMEC - Měření spotřeby, průmyslové spínací, přepínací a ochranné systémy. Danfoss KPprostorový termostat - oC. Využití najdou při ochraně potrubí proti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky