úterý 24. září 2019

Okc 125 ntr hv

OKC – válcové zásobníky vody. Zeptejte se na tento produkt. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Tento zásobník teplé vody (bojler) se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný.

Stacionárne MPa – horné vývody výmeníka, bez bočnej príruby. Elektrický zásobníkový ohrievač vody s objemom 1litrov, vhodný pre zvislú inštaláciu. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Ohřívač vody Dražice OKC 1. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje energie nebo.


Nepřímotopné ohřívače v objemech 100–1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný. Nepriamovýhrevný smaltovaný ohrievač. Bojler nepřímotopný stacionární - horní vývody výměníku, bez boční příruby, jeden výměník.

Water heater 1l, heat exchanger heat transfer surface m2. Volbou vhodného typu ohřívače a objemu máte možnost. Ohrievač vody 125l Dražice OKC 1NTR - HV, ohrev z externého zdroja s maximálnou teplotou 110C a tlakom MPa. Ohřívač vody 125l Dražice OKC 1NTR - HV, ohřev z externího zdroje s maximální teplotou 110C a tlakem MPa.


Osobní odběr na pobočkách. Nepřímotopný stacionární ohřívač vody o objemu 1litrů, svislý pro postavení na. Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


OKC 1NTR OKC 1NTR OKC160NTR OKC 2NTR OKC 2NTRR OKC 2NTR OKC 2NTRR. Výrobce: Družstevní závody Dražice - strojírna s. Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven. Vandens šildytuvų duomenys. Galia šilumokaičio, kW, 32.


Pastatymo tipas, Pastatomas. Charakteristika nepriamovýhrevných ohrievačov vody. Predstavujú ucelený sortiment. Zboží bylo přidáno do porovnání.

Drazice OKC 1NTR HV najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. OKH – hranaté zásobníky vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky