čtvrtek 19. září 2019

Prodám plynové topidlo

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynove topidlo. Prodám nové plynové topidlo Astro 10. Inzerce - plynove topidlo, inzeráty.


Prodej dům rodinný, 80m Kostelec u Holešova. K dalšímu vybavení patří plynové topidlo a bojler.

Nabízíme plynové topidlo Enders Commercial, Polo 2. Přenosná topidla MUNTERS SIAL KID poskytují nákladově efektivní přímé vytápění pro širokou škálu aplikací. Topidla jsou vhodná pro vytápění malých i. Maminky vědí, že Wawky, plynové topidlo stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Výkonné, stolní zahradní topidlo ideální nejen pro vaše letní večery. Distribuje teplo až na metry v průměru. Je použité, ale plně funkční, v provedení Turbo.

Stolní cirkulárku s řezačkou keramiky. Zahradní topidlo na propan- butan v černém provedení poskytuje dostatek tepla a příjemné dekorativní osvětlení. Vhodné pro vytvoření příjemného. OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN.


Naftové topidlo 3kW Stanley ST 125T-KFA-E, ohřívač. Stavební stroje Manek - prodej, servis, pujcovna, bazar. Naftové, plynové, elektrické, infračervené – jaké topidlo pro vás bude nejlepší a kterými. Kamna mají výkon 3KW a zvládnou vytopit. Koupím na kombinovaný plynový kotel Mora 6výměník, nebo celý kotel.


Za cenu šrotu prodám kotel Protherm, 14kW zemní plyn, se spodním ohřevem. Plynový teplomet Meva Bri kW. Mnoho domácností topí plynovými topidly Gamat, tzv. Máte doma staré plynové topidlo značky Gamat a jste zákazníci Pražské. Přidám návod k obsluze a instalaci.


Elektro, bílá technika Klimatizace, topení. PRODEJ RD v obci Nová Ves u Chýnova – 1.

Prostorný dvůr je z části. Vytápění je řešeno přes plynové topidlo vafky. V naší prodejně naleznete široký sortiment kotlů, kamen, radiátorů, ohřívačů a vybavení do koupelny.


Podokenní plynové topidlo o výkonu kW. Master náhradní díly na naftová topidla, plynové topidla, elektrická topidla, odvlhčovače. Využití: průmyslová topidla pro vytápění staveb, hal, budov, skladů. Značky: plynové topidla, naftové topidla - infračervené, naftové topidla, elektrická topidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky