úterý 17. září 2019

Ohřívač párků

Zařízení slouží k opékání uzenin. Konstrukce v nerezovém provedení na šetrné a efektní opékání párků a klobás s regulací teploty otočných opékacích válců. Opékač párků s rolnami REDFOX.


Jednoduchý ohřívač párků REDFOX. Ohřívač párků jednoduchý REDFOX.

Hot dogy - ohřívače párků Počet produktů: 7. Elektrický ohřívač pro hot dog se trny. Umožňuje rychlé a stejnoměrné vaření párků, které dostanou. C, vypínač a kontrolka chodu, skleněná nádoba na ohřev párků, samostatné. Zaručeně si vyberete na Gastronom. Jedna z nejčastějších nabídek rychlého občerstvení zní HOT-DOG, nebo-li ohřívače párků.


Nabízené ohřívače párků jsou v celonerezovém provedení, což. Z nerezové potravinářské oceli.

Teplotní rozsah: až °C. Hotdogovač ECG HD 4ohřívač párků, Kvalitní ohřívač párků skládající se z rozpékače na rohlíky z nerezivějící oceli a odnímatelné napařovací nádoby pro. Model bez trnů pro úpravu rohlíků na hot dogy – pouze ohřívá párky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. PÁRKOVAČ HOT DOG OHŘÍVAČ NA PÁRKY V ROHLÍKU 8W. Barva: nerez Velikost: výška 35cm, šířka 50cm, hloubka 35cm Materiál: nerez MAX ks: 2. Brutální vstup ohřívače párků RaJe? Nevím v čem brutální,spíše nemohoucí a. Válec z tvrzeného skla o rozměrech: Ø 200. Objednávky on-line na našem e-sh.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Ideální dárek pro Vaše nejbližší, který pobaví. Opéká párky bez použití tuku systémem chromovaných válečků o jednotlivém. Nádoba na ohřev párků tvořená. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.


Nerezová vana pro ohřev párků.

Příslušenství k Profi grilům GRID a SMARTVhodné v kombinaci - grilovací rošt a ohřev párkůRozměr vany 33x23xcmObjem. Lifestylový magazín se zaměřením na svět celebrit, životní styl, zprávy z domova i ze světa, sport a zábavu. Kamenný ohřívač párků Makkaraputki. Dostupnost: Dostupné do dnů.


Nahřeje párky a udržuje je teplé. Možnost využití i jako malou vodní lázeň. Tělo z nerezové oceli, nádoba na párky z eloxovaného hliníku a skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky