úterý 17. září 2019

Větrací pás

Jeho šíře je upravena na všechny běžné šíře. Ochrana před ptactvem a hmyzem - větrací pásy a mřížky pro ochranu okapní hrany střech. Značkové plastové a hliníkové větrací pásy okapní a okapové mřížky. Zabraňuje vlétávání ptáků do odvětrávací mezery.


Montuje se z čela kontralatě.

Univerzální větrací pásy hřebene a nároží. Pro intenzivní větrání hřebene a nároží a pro minimalizaci vnikání dešťové vody do střešního pláště. Ochranný větrací pás proti ptákům - PROFIROLE. Samolepící univerzální hliníkový pás k větrání hřebene a nároží.


Tento pás zaručuje dobré podmínky ventilace střešního pláště a zároveň. Při přílišné snaze ušetřit při realizaci se někdy sáhne po levnějších variantách větracích pásů, které však vůbec nevětrají. Chrání prostor mezi kontralatěmi proti vlétávání a hnízdění ptáků v prostoru mezi krytinou a difuzní fólií.

Pro: Mediterran, Bramac, KB Blok, Cembrit (hřebenáč 2mm), Tondach hřebenáč drážkový š. Velmi vysoká pevnost hřebenového pásu. Používá se jako větrací a izolační pás pod hřebenáče ve hřebeni i nároží. Dobře se vytvarovává podle tvaru krytiny.


Je možné použít oboustranně. Perfektně odvětrává a zabraňuje vnikání sněhu a vody. Větrací pás VPH je ideální pro suché pokládání hřebene a nároží. Lepící pásy po stranách role. Kombinovaný větrací prvek s okraji ze štětin a plastového těla. Celokovový větrací pás hřebene a nároží - šířka 3mm pro intenzivní větrání se středovým výztužným páskem je vhodný pro větší typy hřebenáčů.


Bergamo větrací komínek keramicko - konglomerátový s flexi hadicí (1mm). Oboustranně použitelný (z každé strany jiná barva). Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Materiál UV stabilizovaný LDPE.


Slouží k odvětrání hřebene.

Horní šířka je cca 1mm, délka plisované boční části mm. Krycí délka jednoho kusu je m. Popis: Prodám větrací pás hřebene Metalroll. Vetrací pás zabraňuje vlietavaniu vtákov do odvetrávacej medzery vetraného strešného plášťa a do rôznych napojení.


Používa sa tak pri profilovaných, ako aj. Hliníkový větrací pás hřebene s butylkaučukovým lepícím páskem. Jednovrstvý ventilační pás hřebene a nároží šikmých střech. Zhotoven z profilovaného hliníkového plechu a. Pás velmi jednoduše kopírujhe přesný profil střešní tašky.


Těsnící plastový pás pod hřeben, zakončený oboustranně štětinami, zabezpečujícími větrání a přitom ochranu proti podfouknutí listí či sněhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky