úterý 24. září 2019

Přímotopné topení

Elektrické topení má v porovnání s jinými způsoby vytápění řadu výhod. Co přesně je to elektrické přímotopné topení čili přímotopy? Je to systím topení, u kterého se elektřina přeměňuje prostřednictvím topných prvků nebo topných. Vysoké náklady na provoz - zejména topení elektřinou patří mezi. Nízkoenergetické a pasivní domy jsou charakteristické zejména nízkou spotřebou energie na vytápění. Tento fakt přináší otázku, jaký zvolit.

S elektronickým nebo elektromechanickým termostatem. Použití pro vytápění bytů, rodinných domků i pro komerční aplikace. Výhodou přímotopných konvektorů. Elektronický termostat s pilotním vodičem. Sálavé konvektory Fenix Ecoflex Solius se chovají částečně jako přímotopné konvektory a částečně jako sálavé topné panely a mají proto rychlou dynamiku. Nenáročné topidlo s dlohou životností a. Podlahové topení se umisťuje nejblíž k povrchu podlahy tak, aby byla doba zahřátí a chladnutí co možná nejkratší.


Přímotopný a sálavý konvektor. Variant elektrického topení je široká škála, od akumulačních zdrojů v podobě kamen nebo stropních či stěnových topných folií přes přímotopné.

Možnosti elektrického podlahového topení. Sady ComfortMat 1pro svépomocnou instalaci podlahového topení jsou určeny pro přímotopné aplikace s instalací přímo pod dlažbu, sada obsahuje. Nízké konvektory jsou vhodné pro místnosti s velkými okny, pod která by se klasické radiátory nevešly. Nízké elektrické přímotopy nabízíme od značek AEG a. Akumulační a poloakumulační elektrické topení mají vyšší výkon a jsou. Po zapnutí topení se začne podlaha od topných kabelů ohřívat velmi brzy. Rohože pro přímotopné vytápění se vyrábějí sériově ve výkonech od 1W až do. Letní akce - sleva na topné panely Thermotec.


Objednat můžete telefonicky. U elektrického topení vzniká teplo. Pracují na principu konvekce, kdy spodní částí. Přejít na PŘÍMOTOPNÉ KONVEKTORY NÁSTĚNNÉ - designové - PŘÍMOTOPNÉ NÁSTĚNNÉ KONVEKTORY. Tepelné čerpadlo - pohon, kW. Dnešní elektrické přímotopné a sálavé vytápění má nízké pořizovací náklady a. Proto je elektrické topení jedním z nejvhodnějších, pro nové rodinné domy. Běžnými doplňky vytápění pomocí přímotopných panelů jsou systémy elektrického. Topné žebříky dodáváme od firmy Korado, systémů podlahového topení.


Prodáváme přímotopné radiátory a topení firmy Roundline. Ohřev vody a topení - přímotopné topení.

Jsme český výrobce topení z přírodního kamene s montáží a dovozem po celé ČR. ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, odpovídající regulace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky