úterý 24. září 2019

Ohřívač ručníků

Velice praktický ohřívač ručníků s ozonovým sterilizátorem. Profesionální ohřívač ručníků s UV sterilizátorem je užitečným vybavením každého kosmetického salonu. Vybrali jsme pro vas ohřívač s velkými vnitřní rozměry. Maximální teplota: 60ºC objel.


Ohřívač ručníků a sterilizátor T-01.

Velikost balení: 35x31x28cm. V naší nabídce naleznete kombinované přístroje pro ohřev nosičů tepla a parafínu. Tyto přístroje jsou unikátní na trhu díky své kvalitě a. Vnější rozměry: 330x276x226mm.


Trouba pro ohřívání ručníků jednodvéřová. Perfektní design pro váš salón. Do zařízení lze naskládat až malých ručníků (33x33cm).

Sestava pro ohřívání ručníků. Výkon: 150W Předehřev - teplota stupňů Celsia Napájení: 220V Hmotnost: kg. Teplé ručníky dají Vašim zákazníkům pocit uvolnění a odpoutání od každodenního života. Popis: - Tepelné ohřívání - UV zářič. Náhradní zářivka do ohřívače ručníků W. Topidlo KÖNIG KN-THje volně stojící ohřívač ručníků, který zajistí příjemné nahřívání a rychlé sušení vašich osušek, ručníků, ale urychluje také sušení. UV desinfekceobjem lvýkon 3W rozměry:výška - 4cmšířka - cmhloubka - 4cm.


Jednoduše šikovný – lze postavit i připevnit ke stěně. Dva teplotní stupně – druhý stupeň s automatickým vypínáním po minutách. Díky menší velikosti se dá umístit i do míst s. Ručníky položte na ohřívač a užijte si pocit teplého ručníku po každé sprše nebo koupeli.


Elektrický sušák ručníků Smedbo DRY vysoký: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní ohřívač ručníků pro maséry, lázně a wellness za příznivou cenu.


Elektrický ohřívač ručníků HQ se žebřinami pro sušení několika ručníků současně.

Integrovaný vypínač se světelnou. Malý ohřívač ručníků se sterilizátorem UV-C černý. Zahřívá a vysušuje ručníky a je ideálním doplňkem pro kadeřníky a kosmetičky. Je elektrický a velice snadno se obsluhuje. Prostřednictvím tlačítka s ozonem lze. Zenia od Zehnder je multifunkční vysoušeč a ohřívač ručníku s funkcí.


Inovativní vysoušeč ručníků Zenia s funkcí vytápění musí zaujmout. Rozměry: 550x395xmm (délka x výška x hloubka), příkon: 1W, délka připojovacího kabelu: m. Liner tvoří příčná ocelová ramena obdélníkového tvaru. Právě toto hledáte pro Váš salon SPA. Dát teplé ručníky svým zákazníkům, aby zažili pocit uvolnění od každodenni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky