úterý 3. prosince 2019

Krbová vložka s výměníkem diskuse

Tepelné ztráty máme spočítané na cca 7kW. Krbová kamna s výměníkem Haas Sohn posts 10. Krby s výměníkem - zkušenosti, rady, doporučení posts 7. Další výsledky z webu forum.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Když jsem bydlela v baráku, vytápěli jsme ho krbovou vložkou s výměníkem. Krbové vložky jsou základním funkčním prvkem obezděných krbů. Zvyšují jejich topnou účinnost, akumulují teplo a díky teplovodnímu výměníku.


Uvažuji o instalaci krbové vložky s teplovodním výměníkem do stávajícího rozvodu topení. Když k nim připojíte teplovodní nebo teplovzdušný výměník tak je to možné. Krb, krbová vložka, obyčejná kamna jako hlavní nebo doplňkový zdroj tepla.


Já mám krbovky Franco Belge,kW s výměníkem.

Krbová vložka s výměníkem a akumulační nádrží PS 500. No sice starsi diskuze, ale take mame kamna s vymenikem a take nam pri prikladanicoudi do vnitr. Mými požadavky je: 1-teplovodní výměník 2-možnost. Chtěli jsme si je pořídit a topenář nás od nich zrazuje, ať si pořídíme jen normální. Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s krbovými kamny s výměníkem ? Thorma Falun II Aqua s výměníkem - černý, bílé bok. Odpovědět k Tématu: kamna a krby - Diskusní fórum Dřevo a Stavby. My jdeme do krbu s výměníkem, v kombinaci s infratopením.


Krb s vložkou navíc lze připojit na výměník a poslouží tak i jako primární zdroj tepla. Máme interiérová kamna na peletky s výměníkem, Ecoidro. Krb s teplovodní krbovou vložkou Vám pomůže snížit, při vhodné instalaci. Hned první rok syn zapomněl při zatápění zapnout čerpadlo výměníku takže, když jsme přijeli domů uvítal nás. Poradíte typ na krbová kamna s teplovodním výměníkem (na ohřev vody do radiátorů) aby měly co největší výkon a výhřevnost co nejvyššího. Před lety jsem pořídil krbovou vložku, doufaje že ji budu využívat, když budu doma, jako hlavní zdroj topení (hlavní zdoj je plynový kotel).


Zajímalo by mě, zda se k dnešnímu dni vyrábí nějaká krbová vložka o výkonu 8- kW, která by obstála před vaším přísmým pohledem z hlediska zabezpečení.

Proto firma Romotop zařadila do svého portfolia krbová kamna. Opravdovým skvostem jsou krbová kamna Espera s teplovodním výměníkem. Výkon cca 15kw do teplvoodního výměníku cca 2-3kw vzduch. Stejně jako je mraky instlalací které jsou plně fuknčí s krbovou vodní vložkou.


Pokud si vybíráte krbová kamna s teplovodním výměníkem, zkontrolujte si, zda jsou vybavena pojistkou proti přetopení, či vychlazovací. Peletová krbová kamna s výměníkem. Tento typ krbových kamen na pelety slouží k centrálnímu vytápění rodinných domů, chat, chalup. Výkon do výměníku krbových kamen musí přibližně odpovídat výkonu. Důmyslnost provedení odměnila i odborná komise na letošním veletrhu Moderní vytápění, která vyhlásila krbovou vložku Novara s výměníkem jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky