pondělí 2. prosince 2019

Mini hořák

Kemper Piezo plynová mini pájka v sadě. Hledáte kemper mini hořák ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Lehká celokovová profesionální plynová mikropájka tužkového tvaru pro precizní práci s otevřeným plamenem. Výstup z rukojeti na plynovou hadici je maticí. Technické údaje :, - regulace velikosti plamene, - plnitelný butanem nebo běžnou náplní do.

Miniaturní plynový hořáček vhodný pro jakoukoli práci od nahřívání, smršťování až po pájení měkkých pájek. Plamen dosahuje teploty až 700°C. Plynový zapalovač je vhodný do každé domácnosti i dílny.


Tento hořák lze naplnit běžným. C Malý kapesní hořák s piezo zapalovačem, který je díky své velikosti a integrovanému ochranému krytu zvláště. Hořák má regulaci velikosti. Kapesní mini hořák Kunzer 7MBMalý kompaktní mini hořák kapesní s piezo zapalováním a pojistkou proti nechtěnemu zapnutí. Plynový mini hořák ke všeobecnému použití s přípravkem na smršťování bužírek.

Precizní jehlový plamen, tryska na proud horkého vzduchu, letovací bodový hrot. V našem e-shopu nabízíme široký výběr plynových pájek a mikro hořáků za skvělé ceny. Plynová pájka vhodná pro profesionály i kutily. Multifunkčný mini horák plniteľný plynom do mikro spájok resp. Specifikace mini plynový hořák umožňuje pájení, tavení. Plynový hořák umožňuje pájení, tavení, řezání při vysoké teplotě, svařování, smršťování a. Hlavní výhodou funkce předehřevu plynu je možnost práce v jakékoliv pozici bez tzv.


Předehřátím směsi plynu, je kompenzován tlak. Dáte někdo tip na ověřený hořák koupitelný v CZ? Ideální pro stavby modelů, zubní laboratoře, kutily, práce s voskem a hobby, výrobu. Používá se také na zapalování ohnů v. Flambovací mini - hořák na opalování, flambování, nahřívání, podpal, opalování. Možnost využít pro cukrářské účely, laboratorní práce. Hlavní přednosti: Ventil s jemnou regulací pro přesné nastavení plamene.


C Použití: na drobné pájecí práce, na teplem smrštitelné kabelové spojky a. Držák robotových hořáků iCAT mini. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny.

Nabízíme opalovací,soupravy,meva,opalovací, hořáky a souprava, propaline, lorch. Vaše cena s DPH : 14- Kč. Mini hořák plynový KG Pocket. Koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty až 7°C.


Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Díky ochranné krytce trysky a své velikosti jé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky