úterý 3. prosince 2019

Prity k1

Malá praktická krbová kamna výkon: max. Všechny informace o produktu PRITY KOptima černá, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PRITY KOptima černá. W, do vody kW, do prostoru výkon kW. Jedná se o ocelová kamna, použitý materiál je plech o síle mm. Praktická a výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem.


KRBOVÁ KAMNA PRITY KWPrity.

Jednoplášťová ocelová krbová kamna, hodící se náhrada za. Dimensions: (Width x Depth x Height). Chimney diameter: ∅ 1mm. Tento výrobek najdete v kategorii Bydlení a podkategorii Zařízení do domácnosti. Materiál plech o síle 2-5mm.


Prity KR krbová kamna, teplovzdušná, kW. Komora topeniště je vyložená šamotem o síle 30mm. Zbytek dna je vyložen šamotem.

Způsob vytápění, teplovodní. Krbová kamna s maximálním výkonem 12kw. Obsahují teplovodní výměník a také litinovou plotnu. Vytápěcí schopnost těchto kamen je až 230m3. Free delivery on eligible orders of £or more.


Primární vzduch je přisáván. Výkon: KW Obklad : kachle. Vývod kouřovodu : horní s klapkou. PRITY a zajišťuje též záruční i pozáruční servis. Kachlová krbová kamna PRITY KRK hnědá. Stylová kachlová kamna o výkonu kW.


Krby a kamna Černé krby a kamna Krby a kamna s výměníkem Krby a kamna z Krbylevne. Použitý materiál je válcovaný plech o síle mm, ohniště je vyloženo šamotem, rošt je. Stove with water jacket PRITY KWfor economical heating. Water jacket: without water jacket.


Kamin PRITY Kodlikuje se klasičnim dizajnom što ga čini pogodnim za uklapanje u razne interijere. Prednost ovog kamina što je ložište obloženo šamotnom.

Pozor na krbová kamna s výměníkem značky,,Prity. Prity Energy efficient wood stove KW simple, suitable for space heating sqm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky